Yang DiSaYAngi

Jumaat, 7 September 2012

31 Ogos dan 16 September

Sekarang ni proses menghitung hari..bila mak jemah ni nak beranak....

kalo tgk org sekeliling selaloo ramai yang nak 31Ogos....

 mmg menjadi tarikh buat ibu2 mengandung inginkan tarikh ni...kire anak merdeka la...kikikikiki....
tapi takkan ado tarikh ni je...aku je tak da perasaan inginkan tarikh ni..guano...

sebab aku inginkan tarikh ni...boleh tak..????????????
16 SEPTEMBER 

boleh tak...tak ramai yang egat akan tarikh 16/9 ni...bila dah declare 16/9 ni cuti umum sempena hari malaysia....baru la ramai yang egat..kalo tak mmg ramai egat akan 31 ogos je la..sama la ngan aku...nak kelainan sikit...boleh ke request ngan BB nak BB kuar time 16 Sept ni...kikikiki....

Kalo BB bagi kerjasama alhamdulillah..at least...org akan egat kamoo wahai anak bila org bercuti pada tarikh ni setiap tahun...kakakkakakka....

tapi aku tak kisah pon kalo BB takmo kuar time ni...janji BB kuar ngan selamat, sihat sejahtera...itu dah cukup bermakna buat aku..ammminnnnnnnnnnnn



p/s : arini ado jamuan raya kat opis...makan banyak..G toilet sebab tangki asik penuh pon banyak kali jugak...kakkakakkakka

6 ulasan:

Cute Mum berkata...

heeh.. banyak tarikh cantikkan..
uyun pon tak tau bila baby nie nak keluar.. apa2 biarlah die keluar dengan kehendaknya..

♥cikmOt♥ berkata...

esok lusa la tu kut...lalala...tak pun tragedi 11 September...bummmmmmmm hehehe...

Anum berkata...

tahun nie byk date yang cantik2...

Nigina berkata...

Ok gak.tarikh tu sama ngan anak kawan aku ila

Falsya berkata...

time tuh kalau wat birthday party semua leh dtg sbb public oliday..hhehehe..

IntaNBerliaN berkata...

moga baby dgr kata2 ibu dia.. :-)