Yang DiSaYAngi

Khamis, 27 September 2012

Abang Syawal mula tunjukkan perubahan

 
Lama tak citer pasai budak tecik ni...Dolu bila mula2 bersalin aritu...sampai ke hospital pon abang syawal ni sebok dok tgk ibu dier je...adik dier tak tgk langsung..sampai la kat umah pon, adik dier nangis kat sebelah dier pon, dier buat tak tau, mata tak berkelip tgk channel disney dier...mmmm....
 
mmg dier buat adik izz dier tak wujud langsung...sedey jugak mak tang ni, tapi aku tau, benda ni tak lama, abg syawal ni belom nak paham sepenohnyer..mmg tak leh salahkan dier...kena selalooo ajar N remind kat dier, sape si tecik kat umah ni...
 
 
alhamdulillah 2 hari lepas, dier balik je dari taska, macam biasa dier akan salam, cium N pelok aku...bila tibe time adik dier..alahai cumillnyer....1st time dier buat bila aku minta dier sayang adik izz...terus dier G kat kepala adik izz N dier cium...siap ado bunyi lagi..pastu malu2...sebab ibu N abah dier tgk N sambil tepuk tgn...kata "BAGUIH"..
 
 
pagi ni pon B4 gerak G taska ngan abah dier, mcm biasa, salam, cium N pelok ibu dier/....aku tarik tgn dier ajak G kat adik izz minta dier sayang adik izz B4 G taska...dier tak melawan, dier sayang kat kepala N PP adik izz..pon mcm biasa siap ado bunyi...alahai sweetnyer..pastu senyum je...
 
alhamdulillah perkembangan yang baik buat masa ni...kiter tgk la pas ni...

p/s : agak2 ape la perkembangan dier pulokkan..
 


13 ulasan:

PinkUmmi berkata...

sgt geram dgn baby...nak tgu turn lmbt lg..huhuhu

mekchu berkata...

abg long syawal dah pndai sayang adik izz.. legaaaa....

♥cikmOt♥ berkata...

owh abang syawal...tetap jadi pujaan tau...

fieda berkata...

ololol..comeynyer dia..cium sikit utk baby ye..

Anum berkata...

comelnya baby
geram

eima berkata...

baguih la... ibu kena main peranan ... bg taklimat pd syawal ....

IntaNBerliaN berkata...

ololooo sweetnya... syawal dah besar.. mestilah dah paham kan sayang.. hihi

lgpun, tu lah nanti kawan syawal nak main2.. hihi

eB berkata...

kiranyer abg syawal dh muler jeles2 blom tuh? :)

Nad @ MamaZN berkata...

Alhamdulillah, syawal dh bleh menerima... :)

ShimaSalleh berkata...

Lama2 ok la tu nti.. Samo la abg aqil dulu ni ha.. bila dah syg adik kemain nak dihempap2 adiknya plok hahahaha... Dah mok kena jaga la.. awas 24/7 :))

Ya ALya berkata...

salam kenal mak tang...suka tgk ank bujang mak tang....

aNiM berkata...

syawal jual mahal la kot. nak sayang adik tapi segan. hehe. ish..rindu IZZ. geram..kecik comei :)

Falsya berkata...

slow2 nak amek mood..abg2 kene la jual mahal skit..hehehe..