Yang DiSaYAngi

Rabu, 5 September 2012

Lambat bersiaran sebab lambat masuk opis


Hari ni lambat bersiaran akibat dari lambat masuk opis...

punyer la cun aku arini..(cun la sangat...muka dah mcm mael lambung...ada hati cun)...
serba hijau aku....tuwun je..pehal tak leh bukak kete ni...

rupanyer....adoi...bteri sudah kong...en asbeen lupa tutup lampu kete petang semalam...yalo amik syawal semalam...hujan...bukak la lampu...tu la kot gamaknyer alasan...mmmmm....so mencari jugak bengkel untuk di caskan selepas di cas sekejap dek abang ipar aku....kete abang en asbeen ni guna bteri air...kata en asbeen  tak yah tukar bteri takpe...sebab airnyer masih ado lagi...cuma cas je...tak tau la betoi ke tak....kalo aku tipu...tipu la en asbeen kat aku...kakkakakakka...bukan aku tau pon...so, memasing lambat G keje N school...

syawal pon lambat G school......die org last sampai opis...
G la cari bengkel...mano nak ado bengkel bukak pepagi ni...mmmmmm..tawakkal je la petang sikit ke en asbeen settlekan...sebab tengahari ni dier takleh...sebok jaga gerai...JPM buat jamuan raya kat PICC...mmmmm....

so aku buat jugak entry pagi untuk mengatakan yang aku wujud lagi di alam maya ni...blog korang pon aku dah terjah....

aku nak settle keje dolu...nak kasi take note pada yang akan tanggung keje aku selama 90 hari ni...mau kasi tampal kat patition tempat aku...buat keje aku, ikut cara keje aku....ape yang aku buat, buat, ape yang aku simpan, simpan...jgn aku masuk  selepas 90 hari...nothing..makan kasut nanti..kakkakakka.....

nnt aku terjah korang lagi...

5 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

bestnya nak cuti 2 bulan, nak gak merasa saat2 itu, tapi nak masuk keje balik tu yang liat sesangat..

Cute Mum berkata...

bestlah sue ada orang ganti.. uyun semua kena buat advance.. pastue tender nie dok tertanguh2 jer sebab dokumen tak lengkap bos bagi.. cepatlah bersalin.. biar bos yang buat.. hihi..

mimie.. berkata...

sue..tu gambar opis sue ke??cantiknyeeeeer...
ke angan2 semata jek??hehehe
eh sue dah btl2 sihat ke ni masuk opis ni?kang lintang pukang pulak org tengok sue masuk opis,bukan takut kat ape,takut tengok muka sue yg mcm mael lambong tu kang hahaha

jgn amik atiii taw..gurauu2 jek ;p

eima berkata...

selesaikan ..tak lama dah tu..manatau
kot hujung minggu ni....

IntaNBerliaN berkata...

kalu sue xupdsate pun sy tau sue wujud lagi kat alam maya ni sbb sue selalu sggah blog sy.. hihi