Yang DiSaYAngi

Rabu, 19 September 2012

Mak Jemah Kembali menjadi Mak Tang...i'm back

I'm Back....
 
 
ado yang buat onar tak selama mak jemah tak bersiaran untuk 2 hari ni..kakkakakka....
 
untuk mereka yang dah frenz ngan mak jemah dalam FB...
ini adalah hari ke-3 mak jemah berpantang selepas melahirkan adik syawal pada 17 September 2012...
 
 
now untuk 44 hari ni mak jemah akan berubah menjadi Mak tang...kikikiki....
 
Berpantang????????
of course la U...mak tang dah siapkan ape yang patut untuk berpantang ni..mesti la guna sebaiknyer...
 
cerita untuk beranak apa semua of course la mak tang nak ber tang tang ngan demo2 nnt...
 
mak tang nak BW dulu..sementara si kecik ni beradu di khayalan jap....
 
 
 
 
p/s : syawal yafiq tak heran N tak pandang langsung adik dier...tadi pagi melalak kat school tak mo masuk school..kakakkak

16 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

mak nak tau apa nama adik syawal ni...

aanie berkata...

mak jemah dah kembali dah....hehe...

tahniah tau sue...apa nama baby nih? syawal jugak ke?

mama tisya berkata...

wah mak tang dh online..pantas sungguh

ieyda berkata...

sue, tahniah ko dpt sorg lg hero ye...
selamat menepuh alam pantang ngan ceria ye...
take care n sampaikan peluk cium aku kat baby tu......

Cute Mum berkata...

selamat bersiaran semula mak tang..
syoknya dah dapat tengok baby baru..
uyun gak belum dapat lagi..

eima berkata...

tak yah la hantar syawal....tp bila ko sihat sikit la.... jahitan dah ok...tenaga dah pulih ..kesian syawal..... fahim dulu aku tak hantar pun .... byr sesaja kat taska die sbb aku rindu kang

Anum berkata...

welcome back sis

Falsya berkata...

sue...selamat berpantang..;D

Kakzakie berkata...

Tunjuklah babynya nak kenal juga. Kakak suka tengok baby.

IntaNBerliaN berkata...

laaa syawal ni.. xnk main dgn adik yer.. hihii

alisha ni nanti xtaulah camne bila ada adik sndiri.. skrg ni tgk baby sk sgt.. adik sndiri nanti xtaulah camne.. :-)

eh, ms syawal dulu, dia sk baby tak ek?

Rose Khadijah berkata...

wahhhh..tahniah tahniah..baby boy lagi..tahniah tahniah..

Papa Mifz berkata...

dah bersalin rupa nyer...tahniah yer dan selamat berpantang k...;)

mekchu berkata...

nak tgk mak tang sebelum dan selepas.. nnti bleh jadi panduan.. hihhi.. exp mcm mana nak handle syawal dan baby kecik.. ehh pe nama baby?

Nad @ MamaZN berkata...

Copeknyo mak tang dah beronline..haha
Pantang elok2 k! ;)

mamavogue berkata...

Tahniah sue..
Alhamdulillah dua2 sehat & selamat..
Selamat berpantang :)

Nama adik syawal?

eB berkata...

shah free sok, kami singgah putrajaya tau... hik3.. tc yer :)