Yang DiSaYAngi

Selasa, 11 September 2012

Rawatan untuk hilangkan parut

Gayo macam nak up kan produk...kakkakaka..tak mo kalah....
mesti la mak jemah kan...kakkakak...

bukan produk pape pon....
juz mau kasi tau yang produk untuk hilangkan rekahan, jerawat N parut selepas adciden ni...

korang boleh la guna

 Aku baru je guna BIO OIL ni...
alhamdulillah so far..parut lepas adcident tu still ado..tapi makin lama, makin kurang la sikit..nak ke sana ke sini tu agak rasa berkeyakinan la sikit kan dari dolu....

so far BIO OIL ni pon tak berminyak sangat...cepat menyerap kat permukaan kulit...

kalo aku duduk umah...mau sebelah muka yang adcident ni aku sapu...tak kire la dekat kesan adcident tu ke tak, janji sapu sebelah muka tu...tapi kalo bersiap nak kuar atau G keje aku juz taruk kat kesan jahit tu N kesan parut kat PP tu je la...

Aku beli pon aku try minta cadangan akak aku..ADAMNIGINA

dier ada sugest beli yang ni
kawan aku pon sama...tapi aku dah terbeli BIO OIL ni..kakkakakak....sama je dua2 pon...cumanyer MADERMA ni jenis krim...beli harga pon seringgit murah dari BIO OIL...takpe la...janji guna kan...

so far ok la pakai ni...dah la nampak rupa mak jemah tu kan...tapi tak la macam dolu sangat dah...tulang PP aku still bengkak lagi...

agaknyer sebab tu yang doc nak X-RAY aku tak mo..mungkin jugak sebenarnyer tulang PP aku tu patah@retak..sebab masih sampai sekarang bila di tekan, sakit...tapi biar la larik2 pon...janji anak dalam peyot cumill ni selamat dalam peyot aku ni..alhamdulillah...tu dah cukup memadai bagi aku...

ni la gambar aku dalam masa menggunakan BIO OIL ni...



nampak la kan senyum aku pon lebar ke main...siap boleh sangkut ke telinga kot..kakkakak.
ado nampak beza ke berbanding dengan ini...
 sebelom bukak jahitan....teruk weiii..udah macam kena sagat..kakakkaka...

dengan ini
selepas bukak STO (bukak jahitan)
muka lega la wei dah bukak...


ini semua jugak sikap aku yang agak rajin la lepas adcident ni dengan di tambah dengan 

ICE PACK

p/s : alhamdulillah dengan apa yang ALLAH berikan ni

7 ulasan:

Anum berkata...

BETUL TUE SIS
BIO OIL

Falsya berkata...

bio oil nie mmg elok mak jemah..tetibo ad gambo ku disitu..hahaha..

eima berkata...

semua pic ko ttp belah parut tak nampak ... pandai

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

nanti boleh beli taruk kat perut ni...
perut kita pecah2 tapi taklah banyak sangat...

ShimaSalleh berkata...

Saya pilih bio-oil jugak! kikikik :)
Alhamdulillah luka SUe pun nampak ok dah tu..

IntaNBerliaN berkata...

oklah kalu produk ni berkesan utk sue.. dulu sy pernah guna kedua2 produk ni.. tp bagi saya, utk parut, sy lebih prefer produk dermatix.. ada iklan dkt tv... sy pakai produk tu mmg oklah.. doc suggest sy yg tu dulu...

Nana berkata...

mmg ada bio oil
tp kejap pakai kejap x haha
mana nak bkesan

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK