Yang DiSaYAngi

Isnin, 3 September 2012

Saree oh Saree

 Saree oh saree....

aku tak penah beli sebelom ni....tengok je lebey kengkawan aku membeli kat kawan aku sowang ni...jiran dier suruh kawan aku jual saree dari india ni...mmmm...mmg terbaik design2 dier....

bila dah belek2...alih2 aku terbekenan ngan saree ni....aku whatss apps kat en asbeen..dier kata cantik...soalan dier...

en asbeen : cantik....nak ke???????berapa harganyer?????????
aku : cantikkan...harga dier RM130, 2X bayar....nak rembat 1 boleh kaa....
en asbeen : cantik tu...mahal tu...tapi amik la sebab awak tak penah ado baju relip2 gini...tapi bila awak nak pakai ni...N 1 lagi soalan saya...awak nak buat baju pe...
aku : banyak pulok soalan saya...boleh erk saya amik...yeee.......saree ni panjang...7m...sorang pon 4m...ada baki dalam 2m ke 3m...so saya egat nak buat 1 kain silang depan boleh di sesuaikan baju kurung N kebaya...so buat la baju tu....saya takkan pakai sekarang...tunggu hari pertama lepas bersalin la mak jemah pakai ko....baru kelass....org pandang je...kkakakakkakak

terus en asbeen kasi greenlight....kakakkaka....cukup suke la kalo bini dier nak buat baju kebaya....dier kan mmg suke bini dier yang kerempeng macam tiang letrik ni pakai baju kebaya...kakkakakak....


saree ni kalo dah siap bajunyer, dah tak nampak saree india nyer....


p/s : 1st time beli baju harga mahal tak hengat...

6 ulasan:

Mooniqueen berkata...

Kalau kena gaya memang cantik pun saree ni....

mamavogue berkata...

cantek2..!
tetiba teringat sari yg husband belikan 3 thn sudah tak buat ape2 pun lagi. tak jumpe tailor yg best lah!!

Cute Mum berkata...

wah.. kerlasss ko mak jemah...
dah siap plan baju lepas bersalin lagi.. :)

ShimaSalleh berkata...

Cantik. mcm ada bling2 aje :)

♥cikmOt♥ berkata...

wahh...kebaya tu...mak lama tak pakai kebaya...last pakai jaman anak dara dulu...sobs...sedeyyy

Nana berkata...

kita bli ritu 150 2x bayar
katanya direct dari india
sebab kwn tu adik dia belajar kt india
skali si pasya g jalan tar
dia waza[ gambo kain sari sebijik mcm kita bli 39 je hangin jerr hahaha