Yang DiSaYAngi

Rabu, 12 September 2012

Sebok Mendeco untuk Jamuan Raya

Sekarang ni keje atas meja mmg banyak la..(tak la banyak sangat...kakakka)

tapi kena tolak tepi dulu untuk settlekan deco-mendeco untuk jamuan raya yang akan berlangsung esok..
alhamdulillah BB ibu ni dengar je cakap tak kuar lagi sekarang kan...kikikiki...

dier tau ibu dier nak jemah2 dolu ngan kengkawan aku macam

TAHUN LEPAS aku tak pregnant lagi..mmg lasak la ke sana ke sini...ni kali ni menunggu hari....agak slow la sikit kan...tp tangan N otak aku masih ligat lagi deco mendeco untuk jamuan raya ni...

so atas meja mmg selerak dengan bahan2 untuk deco2 raya ni...pasni mau naik dewan setting tempat N siap2 deco...kalo sempat B4 pukul 5PM ni...aku balik la ngan en asbeen...tp kalo lambat mmg aku balik jalan kaki la...tak jauh mana pon ngan umah...cross masuk alamanda sudah...tp kalo dah tak terdaya diri ini aku calling en asbeen sajo..senang...tapi aku rasa ok kot....tak mo susahkan sesape kan...

nnt aku BW korang lagi tau..mau settlekan semua ni...


p/s : tetibe perut aku nyanyi lak..lapo kaaa?????????...asik lapo jaa

13 ulasan:

Anum berkata...

hehehe
hati2 ek sis

ShimaSalleh berkata...

wah jamuan nyum nyum... tentu byk makanan sedap2 aummm ;p

eima berkata...

tak jln kaki bagus nanti senang branak ... dulu zaman alisha hari2 aku jln pi sana sini ... pastu alisha mudah je nk keluar ... sakit tak lama jln pun senang je bukak..kejap jer

AzuraFazil DIN berkata...

weh2 sempt lg tu nak deco konon .. ko jgn memanjat plak .. kang x psl2 diorg kene 'deco' ko pi spital

Falsya berkata...

Jaga2 mak jemah oiii..dh ujung2 dh tuh..heheh

MamaEma berkata...

nanti post gambar mendeco-deco tu..ema AJK MAKANAN tahun ini..hehehe

mamavogue berkata...

Lasak betul mak yong ni ye..
Mesti baby pun kuat dan sehat macam ibu dia :)

ieda berkata...

seronoknyaaa
hurmm memang letih sikit
tapi kalau utk ibu mengandung kena hati2 lah sikit ye dik ;)

LYAfrina berkata...

kat ofis lya wak jamuan raya kecil2lan je..sesama geng ofis je.. jdxdedeko mendeko... apa2 pon..take care sue

Alycia berkata...

biasalah lapor.. lapor nk makan kuih raya tu hehe..

PinkUmmi berkata...

mesti kak sue nih kretip siap deko2 ofis lagi..rjinnye die..

Rose Khadijah berkata...

i'm coming!..heheh..opis sy da selamat da..owhhh moge due Hari Malaysia nnt!..

IntaNBerliaN berkata...

pandai sue nk deko2 yer.. kreatif ni :-)