Yang DiSaYAngi

Isnin, 3 September 2012

Syawal 1433H - Ada ke gambar raya tahun ni??????


Tahun ni ada ke gambar raya macam sebelom2 ni...
korang rasa...??????????entah la...korang decide la lepas korang tengok gambo2 ni...
jangan nak muak pulok erk...nak tgk, tgk la, tak mo tengok....lantak korang...kikikiki....

ni semua bagi aku kenangan yang mmg susah untuk aku lupa...mmg tak lupa la...kalo dah berparut di muka tak hilang...mana mungkin aku akan lupa...asal nak lupa je, terpandang cermin nampak..guano./...kkakakkakakak
******************************************************************

pagi raya tu 19.09.2012 bersamaan 1 syawal 1433H

en asbeen ngan syawal terpaksa dalam rela beraya di hospital kluang akibat dari ibunyer siti suraya ni terlantar la bagai kat hospital kan....mmmmm...cian demo...padahal aku dah suruh dah demo2 ni balik KG en asbeen kat kota tinggi jumpe ngan tok dier...tak mo pulok...

aku tak mo raya demo tahun ni tak happening macam org lain...biar aku sowang je yang rasa...aku tak mo la orang yang aku sayang rasa ni semua kan....tapi dah si apaknyer degil bonar nak gak datang...suke hati kamoo la sayang....mak jemah ikutkan je...mmmmmm.....

syawal di pagi raya B4 jumpe aku....seronoknyer tengok dier sebab ini adalah tahun pertama bagi dier...dier sihat walafiat...takda sebarang sakit..alhamdulillah sangat...
(kepala n mata ke atas serta tangan menadah muncap syukur pada yang ESA sebab memakbulkan doa ibu mengandung ni)

yela sebelom ni 
1 syawal 1431H - syawal 6 bulan...mula sakit N demam...
1 syawal 1433H - syawal 1 tahun 5 bulan ..di serang asthma N demam..
1 syawal 1433H - syawal 2 tahun 5 bulan...alhamdulillah syawal yafiq sihat walafiat..

 ya allah seronoknyer tengok muka dier happy pada pagi syawal di atas namanyer ni..mmmm....

en asbeen kata syawal sangat la seronok pakai baju raya..sampai dier sendiri yang amik baju tu kasi kat abah dier...seronok..pakai kasut baru dalam rumah...1st time dier seseronok gitu....sayunyer tak dapat tengok kegembiraan syawal pada pagi tu...

 seronok dier bergamba...macam2 tau je abah dier amik gamba...suek al pandang kamera sana sini..


comeynyer la anak aku ni

tema tahun ni sepatutnyer warna merah....tapi udah bercampor.....
korang tengok la...
 hensem pulok laki aku berbaju melayu sedondon ngan anak aku ni...mmmmm....

 mmmmm...datang dah jemah ni mengerjakan anak dier ...syawal memula tengok aku...takut je...
 ado gambo berdua...nak buat frame saiz 12R boleh tak...letak kat dinding umah...kakkakakak...
serabai wei...ni pon laki aku ikat rambut aku..nak ikat rambut tak boleh....tangan udah bercucuk ngan jarum, susah nak gerak tangan tu..

ni aku minta adik ipar aku snapkan...TQ diah ahmad

 syawal takut tengok muka aku ke, muka en asbeen...kakakkakak.....




ado gamba sekeluarga...en asbeen, mak jemah, syawal yafiq + adik dier yang aktif dalam peyot ni...


boleh nak frame kaa....kakkakakaka....
dari tema sepatutnyer merah...udah bertukar campor2 gitu....merah+pink...baju hospital...kakakkak


p/s : pagi ni ado jamuan rayo KPM....EIMA ko tuwun ka....tapau makanan untuk aku boleh..malas nak tuwun la...boleh request...kakkakakakka

9 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

alahaiii...jadilah dari takde kan...

ni seme kenangan...

Cute Mum berkata...

oklah tue sue.. ada gak gambar bertiga + 1 untuk kenangan.. kadang2 apa yang kita rancang tak sama apa yang berlakukan..
lepas nie buatlah macam plan kami, dapat baby nak pakai baju raya n photoshoot wat kenangan kalo baby keluar dalam bulan Syawal..

eB berkata...

xperlah sue... insyaallah aidiladha leh posing ngan bb baru skali... musti cantek gambor rayer...
tc yer :)

MamaEma berkata...

selamat hari raya untuk sue sekeluarga...baru tahu sue excident..terkejut juga tgk gambar kat atas tu...

Nana berkata...

ala syahdu nye
bergambar raya kt hospital..
sian

aanie berkata...

alolo...xpe la sue lari tema sikit....

kelakar tgk syawal takut tgk muka abah dia...hehe...

syawal usik x luka sue tu?

eima berkata...

ala sian nye kawan aku ni ....
aku tatau la nk pegi tak ... dulu2 pegi mknan slalu takdak dah abis ... cam penat je ....

tak pe la janji ade gambar raya nanti leh tunjuk kat cucu

mamavogue berkata...

janji sue+baby ngan syawal sehat2 belaka :)

memang tak dapat la nak bergambar cantek2 mekap2 di pagi raya tapi still ada gamba sekeluarga kan..!

Nad @ MamaZN berkata...

kahkahkah!
advance giler komen eima
siap soh tunjuk kat cucu ;)

syawal : nak, meh tgk gmbr nenek time raya ni

heheh, tak dpt nk bygkan =p

kenangan ni sue...

sedey la pulak, huhu!