Yang DiSaYAngi

Jumaat, 28 September 2012

Syawal Yafiq VS Izz Dani Aqlan

 
Korang rasa aper persamaan dorang...aku rasa yang hidung je kot....hidung ikut aku...hidung jambu air..kakkakakkak...tapi yang lain tak tau la....ramai kata ikut muka acik ni....
 
 
 
ramai yang kata muka demo2 kat atas tu sama la sangat ngan muka pakcik tecik sowang ni...korang rasa..entah la...mmmmm...tp izz putih ikut aku kot...kakkakkakakkakka.....selengge...ye la sangat..putih ka????? (tangan di bahu, mata ke atas memandang langit)...akkakakkak....
ye la sangat...
 
tapi ni la wajah2 kesayangan hamba ni...mmmmm..untungla hero2 malaya ni apit aku...kengkawan aku kalo aku dapat anak pompuan mesti muka cam aku kot...kakkakak..yeke...????????
 
 
p/s : tapi org kata kalo anak laki ikut muka bapaknyer..."PANAS" sikit....
 
 


9 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe...erkk, no komeng... :P

ShimaSalleh berkata...

ha'ah la hidung sama.. Mata pun ada sama sikit syawal ngan izz.. Masa baby nih tgok adik mcm kecik sikit je dr syawal...
Klu dpt anak putih je mmg MAK ngaku ikut mak kikik.. sama dgn la org yg komeng nih hahahaha... ahdoiii..
Sue , no3 kang kita plan ustazah plak eh eh ;p hihihi

aNiM berkata...

IZZ..makngah rindu awak :)

hehe. dulu kecik2 orang cakap nabil ikut muka abg ngah. tapi sesapa yang rapat dgn family akak mesti cakap nabil sebijik rupa sidek adik akak tu. tapi memang sebijik pun. sebab masa preggy akak selalu gaduh dgn sidek. haha.

damia pulak org cakap rupa dia sebijik rupa diah masa kecik. haha. ambik ko bahagian memasing. masa preggy damia dulu, diah ada dok rumah akak. hm, betulla kot. agaknye kalo preggy no 3 kang nak ikut rupa sape pulak ek?hahaha.

tapi kan,akak selalu juge dgr pasal sejuk panas tu. takpela, toksah amik pot sangat. hehe.

Nad @ MamaZN berkata...

Panas ke sejuk ke..tolak campur anak kite..terpulang kt kite cemane nk besarkan dorg..yg penting syawal n izz mmg sejibik sejibun!!! Comey..!!!!!

eima berkata...

hmmmm entah la... no komen gak tp anak2 ko comey ....

Falsya berkata...

hahahaha..mengong tau mak jemah nie..kalau gitu kene la usaha lagi pasnie dpt baby gurl..besau nnt kompomn sweet je mcm dak syawal..auwwwww!!!...

IntaNBerliaN berkata...

a'aa muka dorg mmg sama... :-)

sy pnh dgr org kata kalu ank puan ikut muka abah baru sejuk... tp xtaulah saya.. sejuk tu camne, panas tu camne.. hehee

IntaNBerliaN berkata...

a'aa muka dorg mmg sama... :-)

sy pnh dgr org kata kalu ank puan ikut muka abah baru sejuk... tp xtaulah saya.. sejuk tu camne, panas tu camne.. hehee

fieda berkata...

anim..........kak fieda miss u like crazy...

dua2 gamabr anak sue lebih kurang jer mukanya..