Yang DiSaYAngi

Khamis, 27 September 2012

Tarak Ada idea N mood nak update..mau BW jee boleh ka

kalo pada mana2 yg buat entry pepagi ni ....kalo ado yg aku BW tu..maknanyer aku ada la...
 
macam kemalasan bergando je nak update...tapi tahap kerajinan nak bw bergando2 naiknyer...mmmm...
 
tak paham aku...alhamdulillah arini hari yang ke-11
IZZ DANI AQLAN hidup bersama aku dimuka bumi allah ni..alhamdulillah....
 
 
 
p/s : ops...ada la idea nak update...perkembangan abg syawal...nnt la

8 ulasan:

ShimaSalleh berkata...

hihihii.. xper la dok ngadap baby jer, take rest...
Sekejap je dah dekat 2mgu.... tak lama leh pakai seluar dah kan..

Anum berkata...

boleh saje sis

mekchu berkata...

entry pengalaman bersalin plsssss....

eima berkata...

mekchu sue dah cite la....


aku pun tak de mood la

Jaa berkata...

hehe.. okla tu.. ada juga n3 ni..

IntaNBerliaN berkata...

dah 11 hari yer.. kejap je.. ni yg buat sy pun rs xsabar ni... jeles tgk semua dah pakat2 duk cium baby masing2.. adehhh.. wanginya bau baby...

IntaNBerliaN berkata...

ohya, lupa lak.. sue kata tok asben dah scan sue awai2 kan.. dia tgk camne ek?... sy ni nak je tau tp scan pun doc ckp kabur pulak.. si ibu ni xcited je.. hahahhaha

Nad @ MamaZN berkata...

Ala...bz dgn abg adam mukhriz la tewww haha!!