Yang DiSaYAngi

Isnin, 10 September 2012

TQ nana N GF BFF...korang mmg terbaik


Pagi ni sampai nak masuk tengahari ni mmg banyak blogger yang dah UP pasai citer demo2 ni...termasuk la tuan umah...aku pon tak mo ketinggalan la...korang egat korang je..aku pon nak...kakakkakaka....kikiki..tak mo kalah suraya ni kan...

Rabu lepas aku dapat sms dari NANA ajak datang open house demo samo2 BFF...
pucuk di cita ulam mendatang kan...lagi la aku suke....yela...modd raya baru datang setelah ngan apo yang berlaku kan....so aku terus decide tanpa bincang ngan en asbeen...N kata kat  NANA  ok..hamikkkk...sekali en asbeen kata tak..bukan tak sadis...tapi aku tau en asbeen mesti kasi sebab dier tau bini dier tak dapat nak raya lebey2 kan...nak kuar umah lepas adcident pon malu2 gito....jemah malu...aauuuuuwwwww...percaya la...ada tempat yang mak jemah ni pemalu org nyer...
dier ngan sape la..mesti la BFF dier...diahPASYA GEGURL n NANA KEDING tarak ado..tapi at least dapat la jumpe gak aritu....org ngah mabuk mengandung kan...cian demo..takpe...3 bulan pertama jaa....

1st mmg nak gerak awal...kire lepas solat maghrib tu mau gerak...tp tu la en asbeen sebok main futsal, balik pukul 7pm tu, egat dier nak mandi terus, last2 dier boleh hadap laptop sambil main game kat HP..adoi....bising la aku..aku N syawal dah siap kot...tunggu mau solat maghrib je..last2 pukul 8.15PM gak gerak...mmmmmmm....sayang egat berkesempatan la jumpe ngan KAK AMY a.k.a MAMA TISYA
tak sempat jugak..adoi... tapi KAK AMY a.k.a MAMA TISYA kata dier nampak aku kat parking..tapi tak sempat nak laga2 pipi gitoo..dier pon nak cepat kan...

sampai je nampak AIMA...dalam hati mesti kata ni mesti UYUN ado...siap tegur AIMA
"uiitt demo pon ado...awal sampai...."

AIMA macam biasa senyum saja..kakakakkaka....
duduk la di luar tu en asbeen sama AIMA..mmmmm...memasing dah kenal...berburak gak la..tp demo2 ni lebey kepada gadjet memasing ja...N anak2 memasing..mana taknyer bila dah mommy2 ketemu..selamat la anak2 tu kan..kakakkakakka....

menu malam tu macam2...yang penting aku rembat coklat cake NANA dulu
banyak kali jugak aku amik..konon nak kasi syawal makan...last2 masuk mulut aku terus...kakakkaka....

tak lama si NANA amik gamba...maap...ada muka mak...terus PASYA GEGURL
terus kata..." tak leh jadi ni..nak jugak..kakkakakkka"

lepas tu G sental diah punyer roti jala...mak aiii roti jala dier mmg terbaik...kuih kari tu mmg devil...tau..terbaik..walaupun pedas...totap masuk mulut..tak hengat..tu pon 2, 3X..sampai si diah  sound la aku 
"jemahh...ko ni....bercakap je...makan la...banyak2 sikit..."

aku balas 

"nyah...kotak tau..aku dah banyak kali sental ni...dah banyak masuk perut ni..jap...jap G aku amik lagi..aku mesti amik punye..."

pastu aku amik la macam2...ado je kat ats meja tu semua aku rembat....kena pulok berjemah ngan PASYA GEGURLUYUNNANA N diah

punyer la...sembang2...tak lama lepas tu ZURA datang...ni kire 1st time aku jumpe demo ni....sebelom ni dalam FB n blog jaa....
yang lain2 ni banyak kali dah..lagi si UYUN
tak terkire aku jumpe dier....

bila tibe dah nak balik ni...konpom la sessi bergamba kan....sayang betoi UYUN
dah on da way balik turun tangga....

last2 ado la gamba2 kami ni..memula muka memasing sopan jaa...
 belom lagi...tunggu ado lagi semua free style...

 haammmmikkkk ko..kakakkakakaka...dah mula dah..kakakkakaka
bukan main lagi semua..seb baik semua spoting....bukan main lagi syawal gelak2 senyum....rupanyer dier gelakkan abah dier 1st time snap gamba guna kamera beso nana...kakakkak..terkial-kial...tu yang gelak sakan syawal tu...

ni last dari kamera aku....kakkakakakak...terbaik...arrr semua muka happy je....termasuk la si tecik syawal yafiq ni...

NANA ada borak2 yang suruh join sajoo contest nivea yang dierPASYA GEGURL join N dorang menang...RM500...aku ni lambat sikit...walaupun jemah..tp aku tak rasa banyak gamba yang cantikkan...last2 tergerak pulok hati ni semalam nak join...kata nana mana tau ado rezeki baby kan...sekali kantoi daa ngan nana aku join..kakkakakkaka.....


p/s : seronok bila gebang2 ngan dorang ni

9 ulasan:

Anum berkata...

cerianya gambar2 sis

Falsya berkata...

mana boleh mak jemah je yg bergambo..gegurl pun nak jugek..wakakakaka...kite nie dh mcm bertahun2 kenal la plak kan gaya bercerita..biasalah kalau jemah jmp joyah..wakakakaka..

eB berkata...

bestnyer nokkkkkkkkkkkkkkkk...
eB x dijemput pn. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sedih3 ;p

Cute Mum berkata...

hihihi..mak jemah tak nak tinggal up story gak eh..
cian akob ditinggalkn bini bila jumpa geng.. hihi..

Papa Mifz berkata...

ceria sokmo semuo nyer...:)

IntaNBerliaN berkata...

bestnya dpt jumpa..

seronok tgk gambo2 ni.. eppy :-)

Nana berkata...

HAHAH harap2 ada tuah gamba nivea tu sebab ada muke ktorg kahhh
tq sudi datang

AzuraFazil DIN berkata...

ko tepek je muke yg last2 tu .. aci , mana tau kut2 ado rzeki ke kan .. wakakaka

mama tisya berkata...

meriah tp syg tk sempt jumpa nk posing2 ngan mak jemah tp sempat nmpk dr dlm kete je..tpela lenkali kita dating lps sue deliver ye