Yang DiSaYAngi

Selasa, 9 Oktober 2012

Buah hati ku

 
Buah hati ku selain en asbeen, syawal N izz...
 
now Miss S ni selaloo ngan aku...ke hulur ke hilir mesti aku ngan dier...tak kire pagi, petang, siang malam, kuar masuk bilik, aku usung dier...
 
mmmmmmmmm....
 
beg tu sebenarnyer cooler bag, tapi sebab aku dapat harga murahkan kat fablaous mum tu, so aku guna utk taruk miss S ni...ado je lagi cooler bag yang lain....tu yg cantik sikit....
 
 
 
 
p/s : alhamdulillah dengan rezeki yang ALLAH berikan


16 ulasan:

eima berkata...

alhamdulillah rezeki janji ko berusaha

aanie berkata...

spektra ke ni sue?

sama la..dulu pun masa bf mmg ke hulu ke hilir usung pam....hehe....

Falsya berkata...

Bile la nak berbuah hati dgn yg itu...;(

Anum berkata...

hehehe x leh nak pisahkan ek sis

ShimaSalleh berkata...

Wah dah ada pam tu mesti lagi hebat stok susu untuk Baby izz :))
Selamat berjuang, insyaallah dimurahkan rezeki melimpah-limpah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

selamat mengepam!
hahah.. =)

PinkUmmi berkata...

chaiyok chaiyok...selamat mengepam...

Nad @ MamaZN berkata...

Cekal okey! Kitorg sentiasa doakan sue moga ada rezki utk izz ;)

Waney Zainuddin berkata...

buah hati yg ni, asben takleh jeles2. hehe

fieda berkata...

selamat mengepam la ye sue..

LYAfrina berkata...

caiiyokk.. demi anak tersayang kan... seandailah..one day... ade rezeki lya..teringin gak nk lalui ni.

MrS. F!zA berkata...

fiza pakai ameda ringan je tp plug dia tu plk berat..S3 ni body mesin pump mcm berat je..

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. rezeki izz... serono je tgk org bwk pam ni... sy xda, apakan daya... suri rumah... ank nak, selak je baju... hahahhahahh

eB berkata...

alhamdulillah. :)
pnijam boleh? 'nyit3'... hik3

Ema Blog berkata...

dulu pakai yg manual jer..

♥cikmOt♥ berkata...

akak siap beli beg lain kat mydin tu...besar sikit yang lebh muat pam, pen nak tulis, botol segala...