Yang DiSaYAngi

Isnin, 1 Oktober 2012

Hantu Novel N Drama dari Novel

 
Sekarang ni dah jadi hantu novel balik, sebab kerna ABG AARON la ni, sebok dok berlakon citer ADAM & HAWA...mau terjebak balik hobi lama yang aku tinggalkan...mmmmm....
 
dolu penuh ni aku letak kat kepala katil aku B4 kawen, dah kawen, ado rak buku sendiri....ado la penuh jugak, tapi lelama bila dok la kasi org pinjam, kononnyer janji mau pulang balik....last2 haram nak sampai kat tangan...mmmmm..sadis...mak aku yg tak kaki novel pon tetibe tanya...
 
"mana novel adam & hawa ko, dulu mak baca, pastu mak baca lgi, takda.."
 
mmg la tak da, dah  org pinjam , tak pulang balik, mmg tak da la...kengkadang aku ni baik hati terlebey...kasi kat kawan aku pinjam, konon cian kat dier lelama kat sepital, last2 dapat balik kat aku pon tak cukup kuantiti dier...mmmmmmmmmmmm....sadis...
 
aku dolu penah cakap ngan en asbeen nak jual novel2 aku ni kat mudah.my....tapi en asbeen tak kasi..katanyer...
"tak payah...nnt bila tibe2 awak sebok nak membaca...time tu la sebok nak mencari pulok...dah 1 hal..."
 
ye tak ye gak....ada 1 lagi novel aku tak sampai kat tangan lagi...ado kat kawan opis aku...aku nak call dier suruh letak kat meja aku....novel ni..touching weiii baca...
 
 
ni cukup tebal novel ni...giler terbaik 2 hari aku baca, sanggup tu, en asbeen N syawal dah tido, aku on lampu HP membaca dalam gelap dengan lampu HP yang kecik...sanggup tu...
 
sekarang aku ngah aim 1 lagi novel....sebelom ni aku dah ado..
ANDAI ITU TAKDIRNYA...
ni yang terbaru...
 
 
haaa..yang ni....aku baca sinopsis pon macam best...dah riki2 kat en asbeen...dier mmg benarkan...egatkan mau minta der cari kat MPH alamanda tu, cepat sikit dari online ni kan, boleh baca time2 pantang ni, tapi di sebabkan tau en asbeen ni, kang minta cari yang lain, lain yang di rembatnyer...nampak gayo tunggu 444hari menjadi mak tang ni abis la, jalan kaki, tolak stroller bawa izz G alamanda sekangkang kera tu beli novel ni...sonang cito....
 
 
 
p/s : ni semua penangan ADAM & HAWA, aku terjebak balik baca novel
 


11 ulasan:

Anum berkata...

sama la kita sis
tp now dah jarang baca sebab asyik ngan buku2 study je

Falsya berkata...

uwaaaaaaa....nak jugak nak jugak..nak beli xbeli lagi novel tuh..;)

♥cikmOt♥ berkata...

hahahaha, akak pun dok aim novel ni...takdir itu milik aku..

siti rosmizah memang terbaik...

ShimaSalleh berkata...

best kan... Yg bicara hati tu omak pun ado... kdg baca novel smpi berapa kali dok ulang2 baca hahaha...

Papa Mifz berkata...

kira nak tanam hobi lama balik la nih yer...bagus2...;)

IntaNBerliaN berkata...

ooo sue minat betoi novel yer.. sy ni kalu baca novel.. setakat 2 3 muka surat je.. lepas tu dh tertido.. hihi

LYAfrina berkata...

sama la ..lya pon hantu novel... lya pon layan gak drama adamhawa tu.. novel pon dh berkali-kali khatam... tp bila ada drama ni..jd nk terbaca balik...

novel andai itu takdirnya y terbaek..mngis krnmu syed azreal.... huhu...

7 hari menciantaimu pon..best..mmg leh rasa emosi sakit hati & geram bila bacanya.. tp ..ada part2 y btl2 sedih..kluar gak air mata...

takdir itu milikku novel baru ke?? x pnh baca lg y ni..kna cari ni

PinkUmmi berkata...

sama la ngan sy suke bce novel

Nad @ MamaZN berkata...

Siti rosmizah ni terbaeekk

fieda berkata...

kak fieda same la cam kak ina tu..

Tanpa Nama berkata...

wah thank you2. dok survey2 nak beli novel ape yg best. andai itu takdirnya mmg best, berulang kali bc. hihi. so nak beli novel die yg lain la. thanks again