Yang DiSaYAngi

Isnin, 15 Oktober 2012

Happy Bufday to aunty soya

 
 
 
Happy bufday to aunty soya yang ke- (tak yah la kasi tau...ado yang tau pon...aunty soya tak tua mana pon..muda lagi..kakkkaka)
 
semoga aunty soya di panjangkan umo N di murahkan rezeki...aunty soya tak best bufday tahun ni...pagi ni aunty soya bangun pagi macam nothing special...yela jgn tipu la korang pon klo tau aritu bufday korang, mesti korang bangun rasa mcm special je ari tu kan..kakkakakka.....
 
pagi ni anta en asbeen depan pintu pon samo...nothing...siap cakap...
"sayang...saya banyak barang la..tangan tak cukup, syawal nak mendukung, beg syawal lagi, kuih yang org tempah kat mak, payung lagi...awak tolong sy bawak barang tuwun kat kete boleh?????"
 
acer gile nak aku tuwun...mmmmmm....selengge laki aku ni...sekali leh dier bantai gelak bile tgk dahi aunty soya berlapis 4...mmmmm....
 
tahun ni tak best sebab dalam pantang, x dpt mau melantak kek...kalo sebelom2 ni, tau x da yang nak bagi kek, aku beli la 1 slice kat SR untuk diri aku ni..kikikikikik...
 
mcm tahun2 sebelom2 ni en asbeen mmg lambat wish, ado kala mmg tak wish..x pe...mmg dah dier gitoo kan...sekali pukul 9am, dier call...
"sayang, awak bagitau mak, saya wish happy bufday"
 
sekali dier bantai gelak...kkakkakak..wish la gak, siap cakap..
"tahun ni tak da pape pon tok awak, poket dah slim"
 
aperpon...happy bufday aunty soya yang tinggal lagi 15hari lagi nak tinggalkan tittle mak tang..N kembali ke mak jemah you..kakakkakak
 
 
 
p/s : ado la hadiah bufday tahun ni....kasi layan playful kiss kat tenet arini..kakakkak


11 ulasan:

Cute Mum berkata...

happy birthday sue..
jangan sedih2 kalau takder yang special..
yang penting sue tetap special..
erm.. jelesnya sue lagi 15 hari jer... uyun lama lagi...

♥cikmOt♥ berkata...

lalala...hepi besday mak jemah...

kiss kiss...hahaha

IntaNBerliaN berkata...

hubby sy pun jnis yg xda nk buat surprise ke apa... wish pun hrp bntuan alarm.... yg sy ni nk gak sekali sekala, dpt bunga ke... candle light dinner ke... romantik sikit... tu diaaaa... bkn main berangan... hahahaaa

aanie berkata...

hepi besday sue...

ntah2 jap g dia balik keje buat seprais tak?

Nad @ MamaZN berkata...

Hepi bday sue..!!! Pas abes pantang leh g mkn kek,yeay!!

Papa Mifz berkata...

selamat hari lahir...semoga panjang umur dan murah rezeki yer...amin...;)

ShimaSalleh berkata...

happy birthday auntie soya kikikik...
Tuh dpt Izz tuh hadiah la tu kikikik
Abes pantang tuntut SR kat pak akob ek

aNiM berkata...

ala abg ngah pun sama gitu juge.
wish je. takde surprise ke menda pun.
memang dari couple dulu mcm tu. nak buat mcm mana. redhooooo..heheh

kalau nak dapat hadiah time bersalin je la :P
tu yang rasa nak beranak lagi tuuu..

tapi yang bestnye time birthday dia pulak dia suka bg surprise. haha. taun ni birthday dia, dia beli rumah. hihihooo~~

HAPPY BIRTHDAY MAKLANG.
dari kami--
birasmu
nabil
& damia

heheh~

mekchu berkata...

mak tang mmg muda lagi.. tak mcm mekchu.. hohoho..

alhamdulillah, bertambah lagi usia.. semoga bertambah bahagia hendaknya.. amin..

eima berkata...

epi besday sue ....
muda2 dah ade anak dua kan .... syokkk

Nana berkata...

hahahaha hepi beday aunty soya