Yang DiSaYAngi

Khamis, 11 Oktober 2012

masih segar dalam ingatan

 
 
Semalam tgk berita pasai kes kemalangan kereta viva ngan bas ekspress..
tak lama aku terbaca kat blog KAK FIEDA - PASAL KEMALANGAN NI
 
 
aku ada cakap kat en asbeen malam tadi sambil dier dok bersilat masak tok anak bini dier...
 
 
aku : abang...tgk berita adcident terbabas ni teringat pulok kes kiter terbabas aritu....
walaupun tak teruk kan...tapi still trauma gak..klo kenang2 kan..
en asbeen : mmg la trauma...takpe la benda dah berlalu..kiter pon tak minta...
 
 
serius aku masih dlm trauma bila kenangkan...mmmmm....ado je kes adcident ni kuar kat surat khabar N berita...aku jadi terdiam N dok PK..seb baik la aku tak sampai tahap ni..ALLAH selamatkan aku dari bencana..alhamdulillah...
 
walaupun tak teringat....tapi kesan tetap ado walaupun pandang cermin...mmmmm...lagi2 dok pantang ni ...terasa gelap je bawah mata kanan aku ni...entah la...
insyallah selesai pantang N dah masuk keje, N aku pon dah sihat sikit, aku akan buat x-ray check ape yang patut..mmmmm...
 
 
 
 
p/s : nape perasaan tak selesa ni selaloo je datang
 


10 ulasan:

Ema Blog berkata...

baik pergi check sue..

Al-Fatihah untuk keluarga mangsa

Anum berkata...

kalau anum pun sama sis

ShimaSalleh berkata...

trauma mmg lama nak hilang...

eB berkata...

eB ader tgk kat dlm apper tadi. takut nk bacer...
alfatihah buat keluarga arwah yg telah pergi...

PinkUmmi berkata...

bila eksiden memg akan buat kite trauma..dulu sy pernah eksiden..time tuh sensorang drive...lpas eksiden tuh trauma nk drive keta...mkn bulan jugak....bile dh tukar tpt keje nk tak nk kena brnikan diri drive kereta

ieda berkata...

alfatihah buat keluarga mangsa ..
ramai tuu yg terkorban
sedihhh sgt2 bila baca huhu

IntaNBerliaN berkata...

nape ek jd gelp lak... iskk risau lak bc cite sue ni... jaga diri tau..

nanti hbs ntang cpt2 g check

Nad @ MamaZN berkata...

Jgn lupa p buat xray ek sue...

eima berkata...

nanti la check ek ..kot ade retak ke patah ke leh simen .. boleh ke simen kat muka ek ??? hihih

insyaallah tak de pepe la ...muka ko tak de bengkak kan

mekchu berkata...

mak yong dah komen tadi.. tp error..

mmg sedih baca kisah viva dgn bas ekspress tu.. sekelip mata hilang insteri dan anak2..

mak tang jgn lupa buat full check-up lepas pantang nnti tau..