Yang DiSaYAngi

Rabu, 24 Oktober 2012

miss my body

 
 
salam pagi semua...
 
pagi ni terasa rindu akan ini...
 
gamba ni b4 tau pregnantkan izz....
 
 
4month ago..
 

 
5month ago..
 
 
6 month ago...
sila cayoo peyot disorokkan tu...
 
ada yang nampak ke peyot aku ni???????
 
time ni jadi pengkurus untuk team senamrobik aku..al maklum la kena buang daerah sementara...next year aku masuk balik..insyallah...
 
 
7 month ago....
 
 
8month ago....
bulan yang sangat trauma buat aku...masih segar la dlm otak ni saat2 tu...mmm...seb baik juga izz masih kekal sihat aktif dalam peyot aku....
 
 
 
9month ago...
time muka pon dah x mcm kat atas2 tu dah...udah scar..mmm..mael lambong melambong time ni..kakkaka.....
 
 
last gamba B4 beranak..mmmmm...teringat2 lagi saat melahirkan izz...tersengguk2 la en asbeen tunggu aku...
 
mmg windu je ngan peyot ni...mmmm...member seangkatan dengan aku pregnant..semua dah selamat...pasni en asbeen dah kabo...
"lepas ni kena gap 4 tahun..kasi izz betoi2 besar N sihat.."
 
hammikkkkkk


9 ulasan:

Anum berkata...

x pe sis
nanti bleh dpt semula k

Falsya berkata...

mcm xde beza je sue..maintain slim je..jeles aiii...hahaha

eima berkata...

Aku cam ko dulu aku rindu alisha menendang perut.....

aNiM berkata...

gap 4 tahun?
huii..
takpela maklang muda lagi. akak dah 3 series. time ni la nak pulun beranak habis-habisan. hahaha.

Nad @ MamaZN berkata...

Rindu kan..?
Kite pun rindu,huhu..

PinkUmmi berkata...

comel je sue time pregnant

IntaNBerliaN berkata...

lama tu.. lg 4 thn yer... haaa tu la, dh xdpt rs baby tendang2 kan... :-)

Kesuma Angsana berkata...

pelan2 lah ye !

fieda berkata...

paling syok masa kena tendang2 tu kan..lahai kak fieda dh 4 tahun tak merasa..