Yang DiSaYAngi

Isnin, 22 Oktober 2012

Review - AJAIBNYA CINTA

 
 
Malam semalam mmg tak da buat pape...lagipon dah settle semua, barang2 syawal G taska, izz tido kejap(kejap je pon), baju en asbeen dah settle iron, so melepakkan diri dlm bilik tgk drama ajaibnya cinta sempena ASK 2012 ni...
 
TV kat depan mak aku concer tgk oasis, aku G kat dlm...aku egat aku sowang je layan citer ni...en asbeen pon sebok la jugak tgk citer ni...
 
 
pada aku citer ni mmg best...simple...tak berat pon..nice...even adik aku yg muka mcm bajet diri tu THOR kan...patut abis keje, balik, lepak dolu, nak tgk citer ni kat tmpt keje dier..kakkakak....
 
 
 
serius citer ni mmg kelakar..
 
part kat dalam kandang kambing tu...siap menyanyi hindustan bagai..dah la semua lagu hindustan tu aku hafal...siap en asbeen kata..
 
"ni makanan awak ni sayang....konpom hafal ni.."
 
gile tak hafal..kakkaka...peminat kot..kakkakka...
 
 
" ajekularki  i tell u..kitteni lalu what u do..???koyemuji puchi how are you...koyemuji bolle how do u do..abi2 me kehhetahhu..oh my darling i love u????"
 
nesyail tom nehe..2X..
 
hum tum ikkameremebendeho..
 
kan..punya suke aku ni..en asbrrn bantai gelak guling2..akakakkak..pastu nk tutup tv sebab malu ngan scene tu..gayoo mcm dier lak yg berlakon..akakakakakakakak.....
 
 
 


10 ulasan:

Anum berkata...

syok drama nie

eima berkata...

tak sempat tgk sampai abis ...alisha bgn tgh mlm ... klu aku layn gak tgk tv kompom die berjaga sampai siang ....

alin berkata...

tak tengok lagi ni..

PinkUmmi berkata...

cerita nih memg klaka pun...sy pun antu hindustan jugak.hehehe

Nad @ MamaZN berkata...

Best kan? Siap ada lagu background angry bird x tahan tu haha!

Papa Mifz berkata...

tak pernah lak tgk citer nih lagi...huhu

LYAfrina berkata...

x tgk pon citer ni..

Waney Zainuddin berkata...

comel.. tak tgk lagi :D

Kesuma Angsana berkata...

best ye , KA x sempat tgk!

fieda berkata...

tgk jugak aritu..