Yang DiSaYAngi

Selasa, 20 November 2012

bersawang tak hengat...

 
 
 
Salam pagi semua...
 
Bersawang tak hengat weii blog mak jemah ni...baru seminggu kot tak berusik..udah gini...bila tak berupdate tentang kengkawan ni buat ape...windu je rasa...mmmmm....
 
 
seminggu ni ada je kan cotiyer en asbeen duduk umah...so syawal pon duduk umah..agak susah nak berblog kan...al maklum la..klo dah dua2 ni dah ado kat umah..mmg tak dpt pegang la computer ni...lappy syawal..komputer ni en asbeen...ibunyer..pegang HP n remote TV je la...
 
 
so insyallah mood sudah kembali semula setelah seminggu ni....
 
 
yang mana aku tak terjah lagi..insyallah akan ku terjah jua...jgn riso..mak jemah kembali..menceriakan blog anda semua..kakkakkakka

8 ulasan:

Falsya berkata...

patut la falsya nmpk spiderman duk melingkar sana sini..hehee

aanie berkata...

pg td terjah blog sue ada malware.....

lama kemain coti blog...

AzuraFazil DIN berkata...

mak jemah wei .. bkn hang je .. ku pung samooo

ShimaSalleh berkata...

ehhhh sama la kita... bercoti seminggu... ni nak BW dulu br hupdate ekekekeke

Nad @ MamaZN berkata...

Kite nmpk casper, haha!
Rindu ar kt mak jemah..!

LYAfrina berkata...

huhu,,, sama gak dgn blog lya..seminggu ++ kot x buka....

eima berkata...

drazwan pe mnde tah blog tu ade malware ..remove la wei ...

IntaNBerliaN berkata...

haaa tu la, rs mcm lama benor sue mghilang... hihi