Yang DiSaYAngi

Isnin, 5 November 2012

Durian Crepe at home

 
 
semangat ko nak bercerita pasai benda alah ni..bukan pe...org lain semua sebok dok bercerita...tapi aku sebelah mata je pandang...mcm ok la...x amik port sangat...
 
sekali...last week singgah opis en asbeen B4 balik ke kampong...katanyer nak amik barang..alih2 sekali dier kata barang x sampai lagi...di tanya ape...katanyer.."adalah"...bila di paksa..muncung 14inch...adoi...jemah semakin menebal dalam diri..akhirnyer hilang begitoo saja..dah lama berlalu kan...
 
 
so lunch tadi aku call en asbeen, tanya balik makan ke..katanyer ye..nak hantar "baranG"...arrgghhh sudah barang yg x dpt last week...ape benda la agaknyer...
 
 
sekali dier tunjuk ini la...
 
 
 
hohohohohoooho....sekali
 
DURIAN CREPE la....mmmmmm...sedap...siap aku G amik milo 1 sudu taruk dalam pinggan, amik air sikit...kasi likat...pastu satukan N cicah bersama..kakakkakak....macam makan kat sweetchat tu..
 
 
 
 
sama kan...tapi ni di panggil pancake durian...sedap ni kat sweetchat...mmmm...mmg aku selaloo terjah ni....
 
kire surprise dari en asbeen...terkejut mak tau..belajar dari aku la tu wat kejut2 ni..kakakkak
 
so far pada aku kena la ngan tekak ni ...mmg sedap la.....
 
 
p/s : ada resepi..tapi tarak kekuatan...tunggu ye..insyallah mak jemah buat nnt


14 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

kalu jemah tiada kekuatan...akak tiada keberanian ni...ihikss

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

heheh sonokny edpt kejutan,,

sedapny dc tuh,,nmpk kt fb je slalu, hahah terbau2 durian lak tetibe

Anum berkata...

nyum2

eima berkata...

aku jugak tak terkena jangkitan fenomena crepe sbb aku kan pyh nk memcuba

Nana berkata...

sedapppppp br try sabtu lepas hehehe

Cho Zila berkata...

sedap.. kalau der durianjer mesti sedap punya... baguihler der kejut2an gitu ...

aanie berkata...

sue, beli kat ne? kita baru je update status kat fb nak makan benda ni....huwaaaa....

Falsya berkata...

nakkkkkk!!!!!..

ShimaSalleh berkata...

belum terbuka hati lagi nak mkn.. kedai kat sini ada je jual hihihi tgu la kalo dh teringin baru beli hikhik

LYAfrina berkata...

skarang ni femes sgt kan durian crepe ni.sedap ke??

Nad @ MamaZN berkata...

Sedap! Sedap! Sedap!!!!! Tahniah encik akob sbb berjaya buat surprise!

Waney Zainuddin berkata...

Sedap kan.. :)

IntaNBerliaN berkata...

nak cakap satu je.... jelessssssssssssss!! hihii

nanakimie berkata...

mujur nana xmkn duyan,kalo x mau terliur nengok,hee....