Yang DiSaYAngi

Isnin, 5 November 2012

Izz Dani Aqlan Sebulan (17.10.2012)

 
 
Baru nak citer kot...almaklum la..pepagi PC ni di buka seawal jam 8.30am..setelah siap izz di tidokan N susu kenyang...tp tak la ke blog dolu....mesti la ke ADAM n HAWA dolu..pastu baru ke arah lain...tp izz ni mudah terjaga, mengeliat tu tak abis lagi..mmmm..
so mmg lambat la create citer ni...mmm..sebab bukak blog je mesti nak BW...takut ketinggalan..kakakkak...
 
 
ok rabu 2 mingu lepas, genapla izz dani aqlan bin mohd yaakob sebulan...
makin semangat budak tecik ni...menyusu, toksah kata la...dah settle kanan, nak kiri, dah setlle kiri kanan, nak kanan, nak kiri, nak kanan, nak kiri...mmm...sampai la dier tido sendiri..hari2 la minta en asbeen urut lengan ni..lenguh bagai...tapi tu la nikmatnyer...
 
 
so far G check up aritu pon...
 
berat : 3.53KG (naik 1KG)..tahniah anak...
panjang : 50cm (still maintain waktu lahir..takpe...
ukur lilit kepala : 34cm...
 
 
semua ok, aktif..
 
kena jugak cucuk hapetetis b (dos 2)...meraung kejap..kikiki..pastu minta susu depan nurse...mmm..kasi je la..dari meraung..payah pulok....sambil tu check mak jemah ni...semua ok...so far buat masa ni amik pil noriday...B4 ni pon waktu syawal pon mmg ada amik gak...dekat setahun disiplin makan tu....
 
en asbeen suruh amik implanon...tapi susah la x period kan...benda tu kan kena period hari pertama @kedua tu, baru leh amik...time tengah banyak....dah menyusu gini..mau makan setahun x period kan...dari terbabas...baik amik pil ni...so far semua sangat2 ok...

baju yang aunty uyun kasi...TQ aunty uyun....




p/s : dah nak masuk 2 bulan si izz ni baru si ibu sebok nak update ...kakkakak....


5 ulasan:

Anum berkata...

comelnya dia
dah besar pun

ShimaSalleh berkata...

kejap je nak masuk 2bln kan... Hye baby Izz :)

Nad @ MamaZN berkata...

Izz yg comel! Berkat susu ibu, naik 1 kilo ek =)

Cute Mum berkata...

comelnya izz.. malulah satu malaya tau aunty yang bagi baju.. huhu.. hadiah untuk izz..

nampaknya samalah dgn sara naik 1kg.. tapi sara panjang pon naik.. lahir 50cm skrg 52cm..

IntaNBerliaN berkata...

bagus izz.. byk naik berat :-)