Yang DiSaYAngi

Khamis, 13 Disember 2012

Akhirnyer ku temu jua


Salam pagi kengkawan....
 
arini aku ada up citer pasai entry jumpa si dia
 
**********************************************************************************
 
minggu lepas aku sowang ke pavi sebab nak jumpe dia...
 
semangat ko..kuar umah awal..naik train lagi, redah jalan, jauh meh nak sampai pavi...mmm...poyo la konon pakai wedges akak aku kasi..kakkakak..tak pasai2 menapak jauh aku...tapi aku sampai kat Kl 11.45am..sampai pavi ngam2 12.00pm...semangat ko aku jalan..mmm..mmg laju..kakakkak...
 
akhirnyer ke temu jua kan...

mama tisya..kenal tak??????? mesti la kenal...famous amous tu...
 
PASYA kasi pinjam ya foto2 kamoo yaa...
 
 
time tu kamera ada je bawa..HP pon ado..tp nikmat nak berjemah lagi tinggi...so kamera tersadai la kamoo dalam beg yaaa...sepatutmya yang jumpe aritu...kak amy a.k.a mama tisya, aku, amiey lee (1st time jumpe gak ni...pon friendly..mcm dah kawan lama je..) N bakal pengantin kiter...diah...
 
sebab dorang2 ni opis dekat2...tak lama pastu dok whatss app2..diah kasi pasya, nana N nana K pon join gak..lagi la jemah weiii..lagi aku suke...mmmmm....
 
bukan makan sangat pon...gebang2 je lebey..mmm..
 
 

 
memasing kan...best sangat2 time tu...
 
 
memasing senyum iklan darlie...kikiki...diah sajooo...nebess tu nak jadi pengantin tu..kikikkikik....
 
punya gebang tak hengat ko..mmmm....siap cakap ngan dorang B4 jumpe dorang en asbeen ada  kata...
 
"awak ni kalo jumpe dorang mesti tak jumpe jalan balik dah tu..tak pon sesat nak sampai putrajaya ni..kakakka..."
 
mmg betoi la tu...bantai gelak besar dorang..tetibe si nana N PASYA offer kat aku ajak G jalan TAR...mmg nak la....bantai gelak si amiey N mama tisya..kikikiki....
 
aku pon join la sekali si nana N PASYA pas jumpe2 tu...sekali on da way..alamak...
kete si PASYA breakdown la pulok...aammmikkkk...tengah2 jalan berenti..pastu memasing dalam kete semua keras..kakakkak...nak buat pe..pastu nana minta PASYA rilex start enjin terus pancung ke tepi...mmm...pastu mati balik enjin..adoi....kikiki..mmg pengalaman...org tgk aku n nana kat tepi jalan borak2..pastu si PASYA sambil gayut ngan phone (call mok mok la tu) sambil tgk enjin...terrer si PASYA ni tgk enjin..kakakkaka....
 
tapi tak jadi G pon..sebab mak aku call..susu yg aku bekal mcm x cukup..padahal bayak tu 4 bekas(5oz) aku bekalkan..mmm..balik jugak aku lepas si PASYA drop aku kat LRT PUTRA wangsa maju...
 
 
suke sangat jumpe dorang2 ni...bila la nak jumpe lagi ni...
 
p/s : sila percaya itu kali kedua aku jejak pavi..kakkakaka
 

13 ulasan:

Anum berkata...

hapynya
next time ajak anum ek

Cho Zila berkata...

Pavi .. akak tak penah sampai.. hu.. hu.. sedihnyer.. dekatjer kan..
seronoknyer berjumpa2an antara sesama yerk..

♥cikmOt♥ berkata...

bila tah nak p pavi ni...

Nad @ MamaZN berkata...

baru 2 kali ok la tu..
kite tak penah sampai pun lagi, haha!

tu tgh tgk photobook sape tu?
best giler kot gi ngedate reramai camni

Falsya berkata...

first time kete breakdown..adehh, nebes kejap..kipas aircond plak wat hal..kuikuikui

ieyda berkata...

best tgk ko jumpa ngan dorang yg famous amous nie....

ShimaSalleh berkata...

Wah! meriah! mmg seronok la nak berjemah hihihiii..

shima pun tak pernah jejak ke pavi lg.. Hr tu nak pegi tp adik tak kasi psl dia kata tu port dia dating... hampessss je kan hihihiii..

Byk betui izz minum

Ya ALya berkata...

untung Dh sampai 2 kali....cam ya sekali pun xpernah sampai....lg sian...huhuhu

Jaa berkata...

bestnyer... hehe..

aanie berkata...

sama la kita..baru 2x gak sampai sana...hahaha....

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

seronokkan dapat kumpul dan borak2...

IntaNBerliaN berkata...

wah bestnya.. seronok je tgk sue :)

mama tisya berkata...

akhirnya jmpa gk kita kn sue...mmg meriah bila rmi2 berjemah kn...hehe