Yang DiSaYAngi

Isnin, 17 Disember 2012

Dan Jalan tapi sayangnya tak sampai..



Salam maaf dari mak jemah ni untuk kawan2 aku ni...

NANA, DIAH(terutamanya la), PASYA n NANA K..

kerana...jemputan kawen diah sabtu lepas aku tak attend..sayang betoi...ni semua berlaku kerna papago...mmm..mmg tak go go la aku ni..

alkisahnya...NAD ada whatss app aku tanya G kul brape...
aku cakap dalm kul 12.00pm kan..mmm...alih2 NAd dah sampai..ok la...aku ni klo tgk jalan mmg fail la..so mmg minta jasa baik en asbeen je la..dier mmg cekap bab2 tgk jalan ni...dier pon kata dier tau..so aku tak la rasa ralat sangat kan...


on da way nak G tu...asik2 la en asbeen ni berenti2 sebab papago tu buat hal...(papago hat HP aku)...papago tak pandai guna mana pon aku ni,...install pon untuk en asbeen je..mmm..

mmg pegi tu aku lalu LDP, masuk FEDERAL HIGHWAY...tapi asik2 la pusing kat situ...last2 en asbeen ajak balik...mmmm..malas nak kata banyak..time tu pon dah pukul 2pm dah..balik je la...mmmm...tgk map pon biul aku ni...mmm...tp bila aku tgk map tu lalu kat airport subang...aku nampak dah signboard tu..tp entahla..nape tak terkuar dari mulut ni nak cakap kat en asbeen...


balik tu PM NAD kat FB..rupanyer jalan yang aku lalu tu betoi...cumanya  kena lalu kat airport subang tu...mmmm..selamat...klo lalu situ mmg dah sampai la tu kan...tp nak buat guano...tak da rezeki..ralat pulak rasa hati bila NANA kat dorang tunggu jemah ni tak sampai2..mmm..sayang betoi...bukan rezeki aku nak jumpe DIAH ni...tak pela at least dah tgk gamba kawen..ok la sikit..terubat la hati tu sikit...

kepada kamoo2 semua...maapkan mak jemah ye...

p/s : semangat tau nak kasi hadiah...kena pos la jawapannya


10 ulasan:

Anum berkata...

baiklah

Hanie(SHMA) berkata...

mesti epot subang. hani pun sesat gak. tapi ada ramai kawan call2 juga la...susah nak cari rumah kat situ

mama tisya berkata...

tk brp nk GO GO ek..heheh..tu la kdg2 papago ni tk ok jugak..heheh

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

kesian mak jemah

Nana berkata...

nape la xcall mak jemah ni!

Nad @ MamaZN berkata...

Kite lagi la sue...google map jek pun..siap x update lagi plak tu hhu...kalu tau bleh p sama2 kan? Huhu...lenkali kene plan camtu la kot sue...kan?

fieda berkata...

tak per..dorang pasti memahami mak jemah..

QA's ~ mamapapa berkata...

alahai..sesat rupanya..melepas pg kenduri,uhuhu!!

Papa Mifz berkata...

pasti dorang maafkan punya...:)

Ya ALya berkata...

xpela....dh bukn rezeki.....