Yang DiSaYAngi

Khamis, 27 Disember 2012

Dari jauh kami bertemu

 
 
Salam pagi N salam siaran...
arini ni break1st hanya roti canai kosong...kena rushing ni..arini BZ ngan kour lagi untuk perutusan tahun baru ni, lagi dengan keje yang baru nak menimbun ni, sebok nak set time nak buat bekal untuk izz...so arini pepagi dah buat entry untuk korang semua...
 
**************************************************************************
 
last week time krismas aku balik penang..mmg niat di hati tu nak jumpe anak2 sedara aku N akak aku yang dah setahun tak jumpe...sila percaya...last jumpe raya tahun lepas..mmmm...N mmg nak jumpe someone jugak...dah sms2 N calling2 sudah N waktu pon dah di teetapkan...so berjumpe la kami..alang2 umah dier pon dekat ngan umah mak aku kat sungai petani tu..so mmg baguih la jumpe kan..sesambil tgk umah mak tu kan...guano org yang sewa umah mak tu...
 
 
ni la dier...
 
 
 
ini la dia..
 
 
mmg aku tau dier duduk dekat ngan umah yang mak aku sewakan kat sungai petani..alang2 balik penang umah akak aku..jumpe la ina @intanberlian
punyer la ina ni takmo aku datang umah dier sebab umah dier family2 je yang datang..tp aku tak kisah...mmg takmo sangat2 susahkan dier..ngan aqilah lagi, alisha lagi...husband dier keje lagi...so ok la G umah dier...best bila jumpe ina ni...tak egat dah berejam duduk kat umah dier...siap ina buat nasi ayam N puding koktel ni...terbaikk wokkk...aku pon tak terrer gitoo..
 
elok pulok husband ni balik makan..sedang elok la dapat jumpe kan...sweet je husband ina ni, ramah orgnya...sebab ina ni kan tak taruk gamba laki dier...so bila jumpe...wahhhh ramah tamah jugak ni...
 
 
ape pon mmg seronok sangat jumper ina ni...siap ina kasi ni kat izz..
 

saya la izz si bam bam..kikikiki...geram ibu dier ngan peha domok adik izz ni...mmmm...aku egat baju ni besar untuk izz...sebab baju untuk umo 12-18m...alih2 alamak..ngam2 meh....mmmm..syawal pon muat ni..kakakkak.....
 
TQ ina..tak sempat nak kasi ape2 kat ina..sowi bebanyak ye ina...
 
 
p/s : ke BZ an...nak settlekan semua benda B4 training koir



13 ulasan:

ieyda berkata...

amboi ko makan nasi ayam penang lah nie....mesti sedap kan...

Anum berkata...

bestnya

Falsya berkata...

dua2 slim melim..dua2 anak dh dua..jeles aiiiii..hahhaa

Nigina berkata...

tinggi gak intan ni yer

Nad @ MamaZN berkata...

Xkenal...
Pasni bleh la bw ke blog ina =)

jaakechik berkata...

blog kak intan berlian best byk info parenting..hihi..

LYAfrina berkata...

bestnyer.. rezeki bertemu dgn ina..

Masya berkata...

datang daripada blog ina singgah sini... mesti meriahkan dpt jumpe blogger..

ShimaSalleh berkata...

bam bam betul peha izz tuh hihihi..

fieda berkata...

seronok dpt jumpe..

IntaNBerliaN berkata...

nasib muat dgn izz... pandai jugak hubby sy pilih walaupun xda ank lelaki lagi... hihihiii

Eca Dwinky Asha berkata...

anak kak sue lelaki,anak kak ina pompuan..hah,ngam sangatla ne..awal tu kak sue mulakan langkah ye.hahaha :P

Myra Jay berkata...

Jauhnya berjalan :)

MJ yg dok jiran ngan SP pun x jumpa Ina lagi :)

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK