Yang DiSaYAngi

Isnin, 17 Disember 2012

Hari Baru untuk diri yang baru


Salam siaran semua...

Arini 17.12.2012..genap la izz berusia 3 bulan...N genap la 3 bulan aku terperuk sampai beku otak duduk umah..kikiki...so arini sudah mulakan hari baru dengan senyuman...yeee...

semangat yee pepagi bangun 5.30am..kasi bekal buat izz yang ngah lena tido tu...
tersengguk2 terpejam mata jugak la aku nak kasi bekal buat izz...semua dah settle mlm tadi, beg syawal, susu, botol susu, baju2 keje en asbeen n aku dah iron..baju2 N CD2 izz untuk 1 hari izz duduk ngan maktok dier...so pepagi ni bangun awal hanya untuk bekal izz, mandi, solat, kejutkan izz menyusu..en asbeen n syawal mandi..siap2...akhirnyer kuar umah seawal dari biasa..7.15am..dah kuar...

adoi mata tu nampak lagi kesannyer...mmmm....

arini ibu n syawal G keje n school galas beg memasing...syawal beg dier..ibu dier beg untuk buat projek..yee....

hohhohoohohoho...semangat weee...

aku dah cakap ngan kengkawan opis..arini aku masuk keje tak mo buat keje arini..arini hanya nak mengemas je...audit 5S tak lama lagi...aku masuk opis je, dah tak da rupa meja dah arini...

esok baru nak tumpe sepenuhnya dari keje...semak otak aku tgk meja aku ni...mmmm....

izz pagi ni..akuG keje...dier kasi tahi mata kat aku...
malam tadi tak lena tido...asik la berjaga je...kata en asbeen dier tau ibu dier nak G keje arini...tu yang tak kasi ibu dier tak tido tu..mmmmm...

so far pagi ni aku bekalkan izz 25oz = 5bekas susu..
kalo ada balance baru untuk esok pulok...


moga izz duduk elok ngan maktok dier...


p/s : nak mengemas + projek buat bekal..

10 ulasan:

Anum berkata...

cerianya sis nie

Cute Mum berkata...

banyaknya bekal izz..
sara dulu bagi 18oz jer.. pastue 16oz.. sekarang 9oz pon susah nak habis.. buang jer.. sara taknak minum susu.. sanggup tido dlm kelaparan dari minum susu guna botol.. uyun balik baru die df.. sedih tau.. nanti nak try pujuk balik.. mungkin sbb sara batuk berkahak kot.. tekak tak sedap..

mama tisya berkata...

gaya sue mcm nk p sekolah bkn p opis..slamat kembali bekerja

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

selamat berkerja ye...
moga cukup bekalan untu izz

ShimaSalleh berkata...

Mmg semangat & ceria sungguh Sue :)
Happy workings!

Nad @ MamaZN berkata...

Selamat bekerja semula!
Ceria sungguh mama soya ni hehehe
Eh, sue..dh p xray ke blum?

Ayu azmir berkata...

singgah sini

Alycia berkata...

wah.. dh start keje ekkk ;)

fieda berkata...

seronok nmpk muka sue ceria habis..yess..parut kt mata nmpk jugak tu..

Ya ALya berkata...

ceria sungguh...