Yang DiSaYAngi

Selasa, 18 Disember 2012

Izz Dani Aqlan 3bulan


Semalam genap izz dani aqlan 3bulan...alhamdulillah masih lagi si chenta hati ini bernafas di muka bumi allah ini dengan sihat cergas..alhamdulillah..bersyukur sangat...bila tgk izz, selaloo sangat teringat2 lagi akan kejadian kisah sebelom raya ....selaloo terkenang je...

izz sangat la kuat dalam peyot ibu dier ni...mmg kuat untuk si ibu dier ni menghadapinya kan...

so arini nak bawak izz G check up 3 bulan...

waktu umo dier 2 bulan..alhamdulillah berat dier 4.6KG,....sekarang ni tak tau la brape...kata maktok demo..
"ko ni izz, berat macam berat beras..."
kakakakka..maktok demo buat lawak...

kiter tgk la berapa berat dier kan...petang ni nak bawak G klinik...skali cucuk...so ibu dier ni mmg penakut akan jarum..mmmm..kena kuat demi anak...





sekarang ni izz ni sangat2 suke bercakap..mmmm..kalo tinggal sowang2 marah...bukan ape..nak ajak gebang2 je...mmmm..masalah la klo camtu..mmg tak buat keje la ibu dier ni...mmmmm....

alhamdulillah suke tgk izz sekarang...susu pon dah pandai manage sendiri dah...thumb up kat aku, en asbeen N maktok demo ni..

jumaat ni nak balik penang..mau balik umah kakak aku lakat BM...so kerisauan di hati ini adalah...akan 
EBM izz tu...kat umah hujung minggu ni sesape tak da...yang ado akak aku ADAMNIGINA...tapi tu la...takut klo blackout tu..mmmm...takut la..nak pinjam ruang frezzer kat peti ais akak aku...dier punyer pon dah cukup banyak guna ruang...kesian pulok kan...mmmm..hanya doa je la yang mengiringi kan...

doa aku..moga tak da la blackout ni..ammiinnn..tu semua hasil bekalan untuk izz...yang terbaik hanya mampu aku bagi..insyallah...aku tau...ALLAH dengar akan doa aku ni..



p/s : alhamdulillah berkat susu ibu...

15 ulasan:

Anum berkata...

tomei2

Jaa berkata...

insya allah xde pa2.. lama ker nk blk kg?

ShimaSalleh berkata...

Alhamdulillah...
Izz pun nak gebang cam ibu jemah dia jugok hihihihi..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

inshaa Allah tak blackout...Mata izz bulat betul

Cute Mum berkata...

sue.. uyun nak tlg pon tak mampu pulak sbb frezzer pon dah penuh..
cuba tips nie nak pastikan susu masih ok ke tak sepanjang kita takder..
sue letak 1 botol ebm yang dah frozen tue terbalik.. kalau blackout lama, susu akan cair dan turun ke bawah penutup.. kalau kita balik masih elok jer mcm kita tinggalkan. maknanya semua susu izz tue masih elok...
hope sue paham apa yang uyun maksudkan..

Cute Mum berkata...

sue cubalah tips nie..
letak botol susu yg dah frozen terbalik.. kalau sue balik tgk masih ok, maknanya oklah semua susu izz tue.. kalau dah turun kebwah.. kompomlah semua susu izz tue dah rosak..
hope takder apa2 yang berlaku sepanjang sue pergi penang tue..

Nad @ MamaZN berkata...

Alhamdulillah...
Rasenye berat izz 5.5kg hehe...
Nak balik penang ek? Ala..syoknye!

Ayu azmir berkata...

alhamdulillah

::NureeN:: berkata...

blk png yerr...
nureen dok dlm pulau.. kat blkg airport :)

alhamdulillah.. anak laki mmg cepat.. berat anak nureen si emir tu pon naik mendadak.. masa bersalin 2.7kg jerr...

nureen still bf.. emir dh 8 bln..
ebm la makin kurang huhuuu

fieda berkata...

alahai dah besar ni sebijik muk aabg dia..

Waney Zainuddin berkata...

comel nyer :D
work-at-home-mom

IntaNBerliaN berkata...

nanti nk dtg calling2 tau.. eh, nk dtg pg ke ptg ke mlm ek.. hihiii

AYuNG berkata...

comel dia senyum =)

Deqla manjew berkata...

alolo..comel..manis jek senyum..

btw, salam kenal..singgah dari blog ina - intan berlian.. :)

Mimie berkata...

jap je dh 3 bulan kan