Yang DiSaYAngi

Selasa, 18 Disember 2012

Mari bekerja



Salam siaran semua...

arini baru nak mulakan keje..sebab semalam sebok dok mengemas meja yang tak da rupa meja B4 aku tinggalkan dolu waktu  bersalin dolu...so sekarang ada la nampak rupa sikit....arini nak refresh balik semua keje yang tertangguh tu..nak tau ini ape..itu ape kan...ambil masa gak ni...

esok kena cuti sebab jaga izz...maktok demo ni mau berangkat balik penang mlm ni naik train...so kena la bergilir ngan en asbeen jaga izz...esok sajoo aku jaga...khamis & jumaat en asbeen jaga..
next week after krismas pulok aku jaga(tupon kalo maktok demo ni tak balik lagi kan)...sampai la ujung tahun ni..sebab izz mula masuk taska awal januari/2013..insyallah..ammmiinnn...

makanya arini kena siapkan semua keje yang tertangguh ni...


ini muka semangat nak bekerja arini..mmmmm...
bila la mata aku ni parut tu nak elok..nampak dah macam tertarik pulok...orang pon asik la dok tanya bila nak elok..dah parut...tinggal kesan la...mana nak elok nyer kan..klo elok pon amik masa la .....

giler gambo siap ado tarikh ko...
semangat guna 
CAMERA 360

tu yang muka cun semacam kan..walaupun tak da cun mana setelah senget mata sebelah.kakkakkaka.....


p/s : mood bekerja sudah mari...