Yang DiSaYAngi

Rabu, 19 Disember 2012

Nyenyaknya Kamoo

 
 
Lenanya tgk si kecik ni tido...mmmm...pepagi abah dier ngan abag dier bangun nak G keje N school...dier pon sebok la pepagi bute bangun jugak...pastu ngamuk nak susu...mmmm...elok susu terus tido sampai pukul 9am..penangan tu duduk ngan ibu dier arini...
 
suke la tu duduk berkepit ngan ibu dier arini...
 
 
untuk makluman..kakkakkak..arini aku cuti...cuti jaga anak...baru masuk keje 2 hari, dah sebok cuti..nak buat camno..nak tunggu bulan januari 2013 masuk taska lambat lagi..mmmm...kena la gilir2 jaga si tecik ni ngan en asbeen...maktok demo dah selamat balik penang naik train KTM malam tadi...so esok N usa en asbeen akan jaga si tecik ni...
 
next week baru la mak jemah ni...
 
p/s : nak kuar bertiga lunch jap G...


13 ulasan:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tuelah jue pun kena cuti 28/12 ngan 31/12 sebab pengasuh nak ambil bulan 1

Nad @ MamaZN berkata...

Sue balik penang bile? Igtkan maktok dema ni je yg balik..
Sedap nye tgk izz tido gitu..ada style la! =)

Falsya berkata...

aarrgghh!!..rase mcm nak peluk izz jer..

ieyda berkata...

amboi tonggek molek bontot tu...comel

ShimaSalleh berkata...

baby tido buat style apa pun comeii je kan kan kan

AYuNG berkata...

alahai....comel..hehe =) tdo menonggeng gitu...

Ayu azmir berkata...

menyarap tido... baik untuk perkembangan otak...

Zuraidah Butang berkata...

wah tido tongeng2 ek..hehe

eima berkata...

MESTI SYOK DOK RUMAH TAK YAH BUAT 5S ..LALALALLA

Papa Mifz berkata...

baby usia nih memang suka tidur gaya tuh kan...hehe

Intan Akma berkata...

salam kenal..datang dari blog intan berlian :)

jaakechik berkata...

salam perkenalan..jaa datang dari blog intan berlian ni...done follow u dear... comel anak!

Mimie berkata...

alahai tido menonggeng

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK