Yang DiSaYAngi

Isnin, 31 Disember 2012

Pakai tudung ni ikut trend erkk!!!!!

 
 
aku mmg pakai tudung dari dulu lagi...alhamdulillah...
 
tapi ni aku nak citer pasai tudung yang ikut trend ni...mmg aku perasan kat malaysia ni mmg kalo pakai tudung ikut trend...tak ketinggalan jugak aku...dolu pakai tudung gini..
 
mak buruk benar muka kau..maap waktu ni aku G kursus BTN...tak mandi weeii...jauh perjalanan tu...kakakkaka...tudung bawal sajoo....
 
ni B4 kawen..2 bulan sebelom...
dah kawen...tak pandang dah bawal mawal ni...pandang ni pulok...
 
tudung patern sarung pulok..senang...nak kemana, tak yah iron..sarung jee..sonang...jimat masa..elok kena ada anak ni kan...tgn N kaki tu agak lambat bergerak kan...
 
 
 

makkk aiii tak semenggah punyer muka..kakkaka...ni time perutusan tahun baru tahun 2012...time ni izz dah ado dalam peyot dah...
 
tapi sejak syawal dah tak BF ngan aku lepas umo dier 1T 6B...aku mula berjinak2 pakai ini...
 
 
haaa..haammmikk jalan tudung periuk..berbelit la leher tu belit2 shawl tu..kakkaka...
 
 

 
mcm2 pesen gaya la aku pakai shawl ni...
 
tapi shawl ni tak lama...lepas aku disahkan prgenantkan izz..aku mmg dah bertekad selama pregnant ni tak mo shawl sana..lilit sini...nak sarung2 gini je...
 
 
haa...jenis ada inner ni..sarung sajoo senang...ni kire 1st time aku pakai..org dah berkurun..aku baru nak pakai...tp masih belom ketinggalan...
 
 
tapi lepas bersalinkan izz ni aku ngah kemaruk pulok ngan tone sana tone sini..org dah pakai berkurun..aku baru nak mula..mmm...mmg jenis yang ketinggalan..
 


 

haaa...sudah kemaruk ngan tudung bawal tone sana sini kembali..mmmm...
 
mmg sangat2 selesa..puas hati pakai ni..terasa diri ni cun meh..kakakka...cantik je aku..kakkaka...cantik ke???????soalan?????...
 
mana tak kemaruk..murah meh////kawan aku jual 1pcs RM13...mmm...mmg puas hati la..klo banyak kali aku cakap cantik tu, mmg cantik la tu..
 
en asbeen siap kata..
"awak klo kuar jalan bukan biasa pakai tudung hitam sarung je ke...nape pakai tudung ni.."
 
ayat adoii bikin hangit je hati ni...org nak cantik2 untuk dier pon tak mo.kkakakkaka
 
 

 
 
p/s : perasan sokmo kan
 
 


10 ulasan:

mama tisya berkata...

hah akak pn baru bli tudung tone yg baru skarang ada 5 tone..dlu 2&3 tone je..blum update lg entry psl tudung tone baru..hehehe...akak bli lg murah rm 10 hengget...ehhehe

♥cikmOt♥ berkata...

yey, akak pun dah kembali kepada bawal bertone2...nampak muda gitu...hahaha

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

Kita bli 2 helai rm18....hu hu hu...

Falsya berkata...

falsya skang nie kalau rajin baru pakai bawal n shawl..sbb kene gosok la lilit la..kalau malas pakai syria..tp mmg selalu pakai syria sbb malas nak gosok..wahahhaa

aanie berkata...

kita duk pakai tudung sarung tu je la dari dulu....keluar la tudung belit2 ka, ada batu2 kat kepala ka, bawal ka, jaws ke, tehtap tudung sarung...

dasar malas nak berpin-pin...haha...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Hahahha tak pandai pakai shawl...jadi pakai Tudung sarung n bawal biasa je

AYuNG berkata...

laaaa nih pemes betul 2tone la 3tone la.... =)

ShimaSalleh berkata...

ehhhh ehhh daku pun entry tudung gak hihihihi

Nad @ MamaZN berkata...

Beli mane sue? Kalu beli 2, dpt tak sehelai rm10? Klu dpt, belikan bleh?

LYAfrina berkata...

lya pakai 2 jenis tudung je..shawl & bawal..ni je lekat di hati.. y ala2 fareeda & ariani.. x sesuai dn lya..

tp skaran jatuh hati dgn halfmoon