Yang DiSaYAngi

Isnin, 31 Disember 2012

perkara yang tak di duga..tu pon takut

 
 
malam semalam aku request ajak en asbeen G makan kat luar..paling dekat alamanda je la..senang..jalan kaki..mmmm...so elok sedap2 makan..mak aku call mau gula 2KG..mmg nak tak nak kena la masuk carrefour...maktok demo ni sebok nak buat kuih org tempah..
 
 
nak di jadikan citer...waktu beratur nak membayar tu..aku terjumpe la ada 1 anak patung ni jenis yang bersuara kat tempat letak air tin...biasa la org kalo nak tak nak membeli ni..last2 tak mo letak balik kat tempatnyer, di campak je kat mana yg dier suke..anak patng bear rukalo tekan kat perut tu berbunyi..ok la kan..
 
 
aku tunjuk kat syawal yang sebok dok pelok vitegen..dier nampak dier larik...tak pela..aku tunjuk kat izz...bukan main suek dier...muka teruja ngan terbeliak bijik mata dier..kakakka...seronok dier senyum...sekali tu si syawal ni dok la mengendap2 la aku dok main2 ngan izz...sekali tu aku sergah main2 la kat dier...sekali boleh dier menjerit pulok, siap nangis..alamak mmg menggelabah la si ibu ni...kelam kabut aku campak anak patung tu...
 
terus aku pelok syawal yang melalak tu...en asbeen dah bantai gelak...tgk aku menggelabah...kakakkak...org yang beratur tu dok pandang2 je gelagat2 kami..kakakkak...aku pujuk si syawal tu sambil gelak2 kan syawal..
 
 
alahai anak...apo la kamoo takut sangat..mmmm....
penah jugak sekali en asbeen buat gitoo kat syawal...tp reason dier sebab syawal tak dengar cakap..kakakkak...
 
 
p/s : nakal ibu kamoo kan syawal.

7 ulasan:

AYuNG berkata...

haha....terkujat si syawal tuh dah...! =)

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe, iris tetiba takut petir dan guruh...akak saje acah menonong lari dapatkan akak...hehehe...sian kat dia

Falsya berkata...

hahahahahahahhahaha...notty la ibu wat syawal gitu..kesian bf aiii yg sweet tuh....hahahahaha

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Kesian syawal terkejut....notty mak dia

ShimaSalleh berkata...

Alololo... aqil dulu pun tajut dgn anak patung hihihi

Ya ALya berkata...

Ibu ni suka tau nyakat syawal....

Nad @ MamaZN berkata...

Tanjat boboi syawal ye...hehe