Yang DiSaYAngi

Jumaat, 14 Disember 2012

Riadah bersama @ Taman empangan PICC

 
Lama sungguh tak terjah sini..last egat terjah time syawal masih 1Tahun lebey kot..izz pon tak wujud lagi dalam peyot ni...lama sungguh tu...time zaman bercinto sampai la zaman baru2 kawen mmg ni tempat aku n en asbeen..suke datang jogging sini...kat sini jugak kami amik gamba kawen..kikikikki....
 
 
mmg niat aku N en asbeen nak bawak syawal jenjalan..dah lama sungguh si abg tecik tu tak berjalan..mmmm...egatkan ok la mood dier nak berlarik2 bagai..sekali...malas pulok...buat lembik2..mmmm...akibatnyer..ni la jadinyer...
 
tengok alien pon datang beriadah..kikkikik..
ibu dier guna camera 360 kat Hp..kikikki...tu yg ado tu...
 
 
 semangat ko syawal...siap bukak kasut..egat nak G kat gelongsor..last2 G kat buaian...mmmmm...yang tak bestnyer main kat buaian ni..syawal tak mo naik sowang2...dier nak di pangku ibu atau abah dier..mana boleh..org tgk kot...mmmmm....last2 en asbeen yg tecik tu yg layan naik buai tu...masalah...
 
syawal aritu mmg malas sangat2 nak jalan..asik nak dukung kat belakang...mmmm...penat la ibu abah dier kan...dah la ibu abah dier ni kering melidi kan...mmm..mana nak tolak si izz dalam stroller lagi..egatkan dier nak berjalan..mmmm..mmg kuar ni nak bawak dier jenjalan tau...mmm
 
nampak itu abang syawal sudah banjir..kakkakaka..nangis maa...nangis sebab aku amik gamba dier nangis..lagi kuat dier melalak...kami ibu abah dier bantai gelak je kat dier..akkakakaka...
sebab kami tau..last2 dier datang pelok kami jugak..kikiki...saja je tu...
 
tengok...still merajuk lagi...mmmmm
 
 
 
baru ok...tu pun ssah jugak..nak bergamba...tp nak nyorok2..guano tu...so adik izz kamoo pandang mana????????
 
nampak muka terkejut syawal..kikikikik..masih dalam mood merajuk..merajuk la sangat/....
 
 
 
konon sessi memujuk kot...akkakkaka...korang rasa berjayakah si ibu ni....mmmm....berjaya...tp lambat..kakakkaka....
 
mana en asbeen N izz...???????????????????????????
 
 
 
berdua la mereka....en asbeen malas layan rajuk syawal..kikikikkik....si dier layan la si izz yg becok nak bercakap..nak berburak je ngan dier...
 
 
 elok pulok la si izz ni senyum...mmmm...
 
 
balik la kami dah nak masuk maghrib tu...
 
 
p/s : sowi gamba banyak entry kali ni sebab nak jadikan kenangan
 
 


11 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

sampai hati tak ajak akak...

ok, putus kawan...huh

Anum berkata...

xtvt yang sehat

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

alahai syawal suka merajuk ye..
faez pagi ni baru nak start senyum dan borak2 dengan org...sebelum nie kalau tegur buat der je..

Nad @ MamaZN berkata...

Comel sgt gmbr yg bwh skali tu...izz yg comel. Bukan apak nye ye..harap maklum =)

Hahha! Eh, jmpe esok k!

Mimie berkata...

aktiviti di petg ari..

Cho Zila berkata...

syawal merajuk.. tak tahan tengok maknyer memujuk...
kat mana yerk taman empangan tu!!!

aanie berkata...

amera 360 tu apa sue? kekeke..xtau...

syawal sama la ngn adam...suka dukung...adeih...

ShimaSalleh berkata...

wahahahaha comel je gambo ibu kejar syawal tuh... i loike!

Cute Mum berkata...

syawal sama kes macam danialah nie.. merajuk jer..
izz sama cam Sara.. suka berborak...

IntaNBerliaN berkata...

cantiknya gambar last yg izz senyum tu.. comel je izz :-)

fieda berkata...

seronoknya beriadah dgn family ye..