Yang DiSaYAngi

Khamis, 6 Disember 2012

Setelah Berehat hampir 3Tahun dalam dunia seni

 
 
Salam siaran..salam pagi kengkawan semua..arini hanya aku N izz sajoo kat umah..maktok demo tarak berjalan dari semalam x blk....tido umah mak long aku..
 
 
anyway tajuk atas mmg tak mo kalah kan...bajet retis...retis la sangat...ppuuuiiiiiii..kakkakakka....
 
Ahad lepas aku ada join Tarian cuti2 1 Malaysia...
lama nok aku tak join benda alah ni..last aku join tahun 2009...waktu pregnantkan syawal 6bulan...
gigih ko pepagi bute bangun lps solat subuh ngan en asbeen G dataran merdeka...siap park kete kat LRT sg.besi..naik tren sampai masjid jamek...pastu hammikkk jalan kaki sampai dataran...
 
 
Setelah 3tahun aku join balik ahad ni..ni pon sebab ganti mak aku yg sebok nak G kenduri kawan dier...seb baik ado geng..akak aku yang selengge mcm aku gak la tu..ADAMNIGINA...sejak2 dier msk blk JPM ni...mmmmm...mcm2 XTVT dier join..klo ddk JAKIM dolu senyap je dia..mmmm....
 
seb baik jugak en asbeen benarkan G...so mmg sebelom tu aku dah siap2 susu izz...senang..so far en asbeen kata x susah nak jaga 2 anak dier tu...
 
baju saiz XL...beso giler..ni mak aku amik ni...mmmmm...akak aku yg keding tu pon opis dier kasi XL..nasib la labu..ni kawan akak aku...akak aku mana????hhaaarrraaammm...pelik laka aku dier pagi tu low profile...sebok nak amik gamba org je..kakakkaka
 
 
nak di jadikan citer...lepas settle..lebey kurang 13 jenis tarian N lagu kiterorg buat...tak lama lepas tu...menteri pelancongan minta sape yang pandai tarian Gangnam Style..naik atas stage tu...
 
sekali akak suruh aku naik...Giler kata ko!!!!!!!!!!!...
tak mo la aku...mati2 aku tak mo naik...aku menari pon juz suke...mmg kengkawan akak aku gelak tgk aku menari tu..kakkakaka..aku pon sama..sekali bos akak aku cakap..
"G la naik..mana tau dapat hadiah kan.."
 
adoiii...dah bos akak aku suruh naik..naik je la...rupanyer ramai yang naik..tua muda semua ado...mmm....apa lagi selamat la..korang tgk N cari mana aku...
korang agak tau ke mana aku...
 
korang cari la...yang duduk tengah2 dalam group geng baju hijoo...
 
 
 
susah betoi nak ikut step bebudak depan ni..laju sgt...mmg jahanam la aku  menari benda alah ni...mmmm...payah weiii patah pinggang...balik minta en asbeen urut kaki...mmmmm...
 
jahanam aku menari gangnam style...mmm..adoi....
tp mmg fun aritu...next year aku nak join lg..akak aku siap cakap nak bawak anak dier join sekali..kakkaka
 
 
p/s : dah lama x buat XTVT gini
 


7 ulasan:

Anum berkata...

hahahaha
gelak kuat2 anum tgk nie

♥cikmOt♥ berkata...

amboii...aktiviti seni gitu...
memang takmo kalah sungguh...hahah

ShimaSalleh berkata...

hihihi.. enjoy! sekali sekali keluar peluh best jugak kan

ieyda berkata...

berani ko ye baru lepas bersalin terus gangnam...gerun aku tgk

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

seronoknya....
takpernah join pun..

Ayu azmir berkata...

pasti seronoknya... nak nak da lame tak menarikan....

Mimie berkata...

hahaha...lawak3...gelak guling2