Yang DiSaYAngi

Khamis, 5 Januari 2012

Pengumuman untuk EIMA a.k.a MAMA FAHIM a.k.a MY SWEET LIFE

Pepagi ni aku dah buat pengumuman pulak...kakakakkaka..dah macam ketua kampung mau heboh citer2  hot ni..kakakakkakakak......

agak2 ada yang kenai ka ini orang.....
alahai....mak jemah pinjam sat noooo gambaq hang ni..kikikikiki...
agak2 ada yang kenai kaa...
ni cantik sangat ni...ada yang super duper cantik....
cantik sangat ada yang tak kenai pulak....

haaaaa..ni yang latest ni....

nampak tak macam muka mak budak kan..kakkakakka..padahal kalah aku tu...anak dua...aku baru nak running..kakakkakakka.....

so....dengan ini aku mau kobarkan kat ko EIMA

sila la hadirkan diri anda ke auditorium PICC pada 10 januari 1012 untu Perutusan Tahun Baru KPM 2012...asal lak aku kena ajak dier...sebab dier sowang je yang aku tau member blogger aku 1 KEMENTERIAN ngan aku...

untuk pengetahuan ko..aku ajak ko ni bukan ape...aku tau dah start nak memeningkan kepala ko ngan keje kan..minggu ni...ke ko masuk minggu depan..alahai aku pon lupa dowhh...
so tak mo la ko pening2 G la perutusan tu...aku tau ko ni mmg pemalas sikit nak G event gitukan...

tapi tahun ni ko kena G sebab tahun ini aku akan melalak dihadapan beribu2 lemon la org yang semakkan diri kat PICC tu untuk perutusan tahun ni....

sebab aku masuk KOIR...kikikikiki....kalo ko G tahun lepas aku takda..tapi tahun ni aku ada...so ko boleh la tengok aku menggedixs ngan lagu macam2 tu....naik berdarah tekak aku...kakakkaka....
pastu ko boleh la megutuk aku....ko boleh cakap...tu la member blogger aku yang sengal..kakakakkkaka....

so kepada kamu EIMA
jangan lupa jemputan aku ni yaa...kad tarak....

JANGAN LUPA YAAAA.......
nnt next week aku carik ko...

kakakkakakkakak

p/s : korang rasa dier G tak..

Selasa, 3 Januari 2012

Teringat Zaman2 Sekolah Dolu..alahai...korang ada...????

ini adalah amaran buat korang yang nak baca blog aku....
ini  adalah entry bergambo semata2...saja nak korang cam yang mana 1 aku dolu...beza tak dengan yang sekaranng...N pada yang penah jumpe aku..tau la aku camne kan..yang tak penah jompe pon...agaknyer boleh agak bertapa sengalnyer aku..kikikikikikiki....

agak2 korang pasai pe ni..dorang ni khianat ngan aku ni...



ini semua adlah kerana surprise bufday party aku..alahi selengge dorang ni....
padan 1 hari sebelom x mo tego je aku...sentap mak jemah tau...ni semua plan nak kenakan aku...benda ni semua dah jadi trend kat sekolah aku ni pon...mmmm..aku dah standy menyorok kat dorm junior..alahai kantoi pulak....mmmm..gini la gamaknyer....

nampak baik jaa aku...semangat menghias tu..kakkakakak....

 mak aiiiiiii hitam legamnyer aku..dah macam montot kuali sudah..kakkakka....
tak caya jaa.....

nampak jemah time ni poyo tak pandang kamera...baik gitu..sekarang..muka aku jaa ada...lepas aku..aku...dah aku..aku..aku..aku.kkakkakakakkakkak

 nampak yooorrr je muka..bajet cucuk langit..kakkakakakka...

 la chekgu2 aku...mmmm..mmg lain dorang sekarang...dah x macam dolu..slim melim je....skrg..amik ko....

agak2 boleg cam mana aku disebalik yang ramai ni....
aku dolu pengawas asrama...tu yang pakai baju pink...
sekolah aku mmg femes ngan kaler2 gitu tau....
PENGAWAS SEKOLAH - KUNING
PENGAWAS ASRAMA - PINK
MAJLIS KEBAJIKAN PELAJAR - KELABU
PENGAWAS PERPUSTAKAAN - HIJAU
PENGAWAS KOPERASI - BIRU
PENGAWAS KECERIAAN(NI PANTAU LANSKAP SEKOLAH) - OREN
PEMBANTU RAKAN SEBAYA - PURPLE..

kakkakakakka..banyak tu....

 ni BFF aku...jauh...keamat je pon..kakakka...susah jugak la nak ngedate dua....kikikiki...
tapi dier mmg terbaikk tau....luv u pia mok mok..kkakakakakkkak....
time ni koir...kakkakakka..kau ado...dari dolu sampai la dah kio pon KOIR..kakkakakkak

 ni la class aku...bertampal2 bagai..mmmm....lengge gile muka ...kelakar tengok...

lain kan..muka still legam...kakkakak...aku ni jugak aktif gile ngan kawad ni...JPA3...mmmmm...sampai2 keluar2 sekolah aku join....kakkakakak....bangga ja time ni sarjan ja...lalallallalalal....

 kawan aku tengok pic ni..dorang kata muka macam cleaner..sengal kan...tapi aku pon gelak tengok muka aku ni....

 jalan2 ja kat janda baik...mmmm..semua ni pengawas asrama tau...muka garang2 tak..kakakka...
jawatan aku dalam pengawas asrama...BIRO KECERIAAN...
dah kena ngan aku sudah..kakkakakak

husiihhhhhh gelap la giler muka ni...beza ngan kawan2 aku yang depan tu....

tapi sekrang macam mana aku...

ke still sama jugak..

kakakkakaka.....korang rasa??????????????

Penambahan Lagu..adoi...Jahanam la aku...

tadi aku ada publish pasai senarai lagu untuk PERUTUSAN TAHUN BARU KPM 2012 pada 10.01.2012..alahai...

dari lagu 7 lagu kena nyanyi...di tambahnyer 1 lagi....

lagu kelapan...kalau berpacaran...mak datok......

Koir perutusan tahun baru 2012 kpm

Hari ini start balik training kour..kakakakkakak..amik ko tinggal seminggu lagi nak menjahanamkan lgu depan TPM..muhyidin yassin...mmmm..korang bayangkan 7 lagu tu..

- negaraku
- lagu perkhidmatan awam
- lagu inovatif
- lagu 1 malaysia
- lagu berjuta batu
- lagu rajawali terbang tinggi
- lagu semerah padi...






posted from Bloggeroid

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK