Yang DiSaYAngi

Jumaat, 13 Januari 2012

NGAKU oh NGAKU....boleh kah aku??????


Dua hari semalam aku ada beli NGAKU..kakakkakakka...
terpedaya jugak aku ngan NANA, FALSYA, FIZA n DEAH..kakkakakakkakak...

sengal kan..cepat jaa terpengaruh/....ada aku beli..nak ttry....
tetiba aku punyer pemalas nak masak..adoi..tp aku pon lengge...

aku baca dalam entry nana N FB dier...
cara nak masak ngaku ni..juz sagat jaa...tp camno..kan ado klit2nyer..tak paham pulak nak wat lagu mana...
terus sagat kah....atau buang kulitnyer terus sagat...
adoi....mak aku dah bising..dier siap kata..kang ada gak yang busuk buah ni nnt...mmmmmm

comno..ada yang mau tolong ka.....


Khamis, 12 Januari 2012

Tiada lagi Rakan Sakatku...mmmmm... : MOOD SEDEY LAGI

korang egat tak haritu..aku ada buat entry ni...

mmmmmm..kali pon ada lagi jugak...adoihai......
last week aku ada dapat berita yang member aku yang selengge ni akan bertukar tempat ke tempat dier...balik pahang...BINI dier kat sana kot..dah setahun PJJ....tak menang nana...nana lagi power...6 tahun...waa tabik spring la kat nana...mmg iron lady gitu...

mmmmm....korang tengok la status aku...
korangboleh la close up sikit erk....

tak lama dier boleh balas...berpujangga bagai...dier egat dier sastrawan negara ...adik beradik A samad Said kot...akkakakakkakak.....

dier egat dier best tu berpujangga bagai....
kalo nak tengok dier...meh sini....

ni time kurus ni...kakkakakakak...belom kawen kot.....
kakakkakakak...namanyer....

MUHAMMAD SYAZNI BIN ROFLI a.k.a ONIEYS
dier ni 1 unit ngan aku N kawan2 mak jemah aku ni...mmg kami selalu bersama...giler2 pon sama..sengal2 dier pon....muka mak aiiiii baik je...

sebanarnyer..mmmmmmm....mak aiii kaki menyakat...mak jemah pon dier..kalo kiterorg bergosip..mula leher dier panjang macam zirafah....dan2 tu la dier datang kat meja kiter org...mmmmm....

dier mmg best..sape yang paham kami yang sengal ni tau la dier macam mana...even bukan aku je....mak2 org kat unit aku ni pon sadis bile dier nak bertukar keluar ke Jabatan Pelajaran Negeri Pahang...


dier mmg da best la...kalo tak do dier..alamat tak meriah la unit aku...mmmmm...
dolu dier kat unit lain...senyap jaaaa.....mmmm...sampai masuk unit aku...kena pulak ngan jemah2 yanga ad kat unit aku ni..alahai..amik ko....terus tunjuk belang....


ni la dier..pasni tak do la laie gambo camni..dah jauh pon...bini kat sana kot..pasni....kena ikat la..pah cerohhh la.....nak jumpe pon....

kami 1 unit mmg sayang kat dier..walau dier lelaki...tp dier mmg leh buat geng tau..leh berbincang N bercerita.,..anything...dier senang ngan dier....
tak senang nak carik macam dier..mmmmmmmm....

aku egat esok dier  last....balik ni nak try buat....
KEK RED VELVET...

kalo jadi..doa la menjadi..insyallah...
kepada ko onieys...selmaat maju jaya...kawan la ko ngan makcik2 kat JPN tu..kakakkakakkaka

KOIR PERUTUSAN TAHUN BARU 2012/KPM -entry bergambo ok.. -PART 1

Petang2 ni aku mau kasi korang tengok gambo2 sepanjang majlis perutusan tahun baru KPM berlangsung hari selasa haritu....ok...

korang boleh la tengok sampai nak muntah muka aku erk...
nak regangkan aper yang patut...


 sebelah kanan tu....Haerie mmg terbaikkk dowhhh sore dier...mmg sedap makk aiiii sore dier...


 senaman peyot n bubbling dolu sebelom naik stage...mmg retis ni..bukan artis...


agak2 boleh cari ke mana aku...??????????



p/s : nnt aku taruk lagi tau.....

Syawal di pagi hari

Syawal lately payah benor nak bangun pagi..kakkakaka..malas la tu...mmmmm..sapa suruh tido lambat padan muka.tp bila ibu n abah dier bukan lampu..berpisat-pisat muka dier..akkakakakakak...last2 gini la jadinye...




posted from Bloggeroid

Syawal Ikut Perangai IBU N ABAH

Terasa lama pulak tak bersiaran N update blog kan....

last pon semalam time 

semalam selepas naik lebam+kematu+berasap montot aku tu...
tak lama nombor aku naik..mmm..sabo jela...adoi....

tak mo citer panjang..apo yang samo syawal ngan IBU n ABAH dier ni...

semalam persamaan syawal n ABAH adalah...

berat payah benor nak naik tau...
semalam selama dua bulan syawal tak datang klinik....naik nyer 100 gram je...
adoi..sampai nurse pon pelik...mana taknyer...syawal sangat aktif depan nurse...baik...suke menyusun benda yg dah susun...bising2...mmmm..berjalan2...berlari2...
last2 nurse tnya:
nurse : mmm/...pelik pulak saya...abah dier kecik ke prangnyer...
aku : yalo...abah dier kecik sangat...42kg jaa....(aku siap panggil lagi en asbeen )
nurse : la yeke...bukan senang nak tengok laki berat rendah ni..mmm...ni mmg baka ni....

korang rasa..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


persamaan kedua syawal dengan ibu dier adalah...

SYAWAL SUKE TIDO MENONGGENG MACAM IBU DIER...

aku kalo tido menonggeng tu...mesti ada sebab...selaloonyer sakit peyot atau kepala pusing2 amat..pening jaaa....baru la menonggeng la aku...kakkakakak...en asbeen pon dah tak heran dah ngan aku..sebab anak dier pon sama gak..nak kata ape lagi..kakkakakakka





p/s : korang nak tengok entry KOIR ka....nnt aku update tau..banyak sangat gambar..macam nak bagi korang tengok semua jaa...


Rabu, 11 Januari 2012

Bersiaran langsung di klinik kesihatan putrajaya presint 9

Hari ini aku bw syawal untuk check up...juz timbang berat je n kesihatanier je pon....aku just walk inn....yela...patut appointment syawal isnin...aku x dpt attend sebab koir...aku call nak buat appointment...klinik kata juz walk inn..aku ok la...mmmm...alih2 aku msk pukul 2:23ptg..sampai sekarang sudah 3:30ptg...x di panggil2...bengang pon ada gak...mmg la patut di dahulukan yg appointment..tp apa salahnyer yg walk inn dier selit2kan sikit...ini yg appoinment baru duduk 5min dah panggil..aku dah didik sampai berasap punggubg tak pulak di panggil....aku ngadu2 ni baru nak naik nombor walk inn..alahai...apo la..tal adil labgsubg..tak salah pon setengah2....

posted from Bloggeroid

Isnin, 9 Januari 2012


posted from Bloggeroid