Yang DiSaYAngi

Jumaat, 20 Januari 2012

I'm Back....(SURAYA SUDAH KEMBALI)


I'M BACK

(taip entry arini pon sambil2 nyanyi lagu watak..kakakkaka....nampak suraya sudah kembali..)kakakkakak

semalam balik2 aku tido sampai maghrib...en asbeen kejut suruh aku mandi air pans..siap sediakan...LAP U much2 la kakakkaka...aku pon mandi..mak aiii bestnyer mandi air panas ni...dah ok sikit....tapi still fenin2 gitu..peyot pon bergolodak lagi aku dengar..siap malam tadi tido pakai baju tebai2 + sweater + stokin lagi...

mlm tadi aku aku request kat en asbeen mau makan sup...dier lagi suke..makanan kegemaran dier kot...terus berkobar dier buat sup ayam...aku sampai baring balik...
dalam otak aku ni dah Pk nak makan sup banjir dlm pinggan ngan nasi je...
peeerrrrggggghhh terbaik...sambil aku lelapkan mata..budak tecit tu datang..mau panjat2 sama waa maa...adoi...sudah kepala berat lagi bertambah berat la dengan budak tecit ni...semalam mmg aku tak main2 ngan dier...cian dier asik carik aku..sampai en asbeen tutup pintu bilik..budak tecit tu nak kaco..aku ada terdengar en asbeen kata...

"SYAWAL TAK MO KETOK2 PINTU..JGN KACO IBU...IBU TAK SIHAT LA..IBU TAK MO MAIN NGAN SYAWAL..."

aku dok dengar si budak tecit tu nangis jee alahai...tak lama pastu baru la mak jemah dapat meninkmati ape yg inginkan...perggghhh x pandang dah budak tecit N enasbeen kat depan dah..terus tido sampai ke pagi...sedar2 itu budak tecik tido atas aku sambil pelok sampai ke pagi..mmmmmmm...

aku sedar pagi2 en asbeen sudah mandi..mmmmmm..mmg lena aku...panas badan pon dah x da....cirit birit pon dah tak teruk macam semalam...terbaikk,....

terus lepas mandi cakap ngan en asbeen ...
"ABANG....I'M BACK"
en asbeen kata...
"SENGAL LA AWAK NI..."

aku masuk opis pon aku cakap ngan member aku...
"OIT.... I'M BACK "(sambil buat muka bangga jaa...kakakkaka)

kawan aku kata...
"HAA...BARU NAMPAK MUKA KO...NI BARU SURAYA YANG BETOI...SEMALAM TU BUKAN SURAYA TU...KAKKAKAKAKKA"

sengal dorang.....




p/s : senang hati jaa bila dah sihat...boleh kembali sengal seperti biasa...

Khamis, 19 Januari 2012

Mak aku kena sembur2 ke haaa....Bangsat punyer olang...

Dalam keadaan sakit ni aku terjah menerjah la...mmmm...

tetibe aku terjah BLOG akak aku

aku mmg selaloo terjah blog dier...dier je unta padang pasir pemalas nak terjah blog aku...kakakakakkaka...

pastu terbaca  ENTRY AKAK AKU HARI INI

Terkezut ja mak jemah tau....bengong punyer olang....adoi....aku dah meyirap ni...
sabar2 suraya...pasti ada balasan dari ALLAH nnt pada org bongong tu...

aku tau mak aku ni kuat orgnyer...

aku mls nak copy n paste akak aku punyer citer ni...
korang baca kat ENTRY AKAK AKU HARI INI

ok....adiossss....

Cerry Berry Tak berkesudahan..alahai...

Baru jee Bersiaran ni...mmmm...aku agak tak sihat arini..dari malam tadi lagi..adoi....berCerry Berry pulak sudah terjadi kat aku...mmmm...ni pon aku baru je lepas merehatkan diri kat surau opis ni...adoi...dah la pening2..dengan peyot sakit2 ja...aku pon tak tau nape...agaknyer semalam unit aku buat makan2 nasi beriani kat dengkil...lepas pada tu aku tak makan ape dah..mmmm...agaknyer dah tak lalu..malam tak makan...dengan sakit tu sudah bermula..panas2 je badan aku...

last2 keluar jugak..amik ko...2-5am aku merangkak g toilet..tak sampai seminit aku keluar toilet masuk balik...alahai..kena tukar 2, 3X  baju jaa...mmmm..penat tu...mmmmm...

seb baik la syawal yafiq elok je tido mlm tadi tak cari aku..nk susu je nak aku kat sebelah...mmmm...menonggeng2 la aku tido..mmg tak selesa...pukul 5am baru ok..tapi tak lama ponn....datang balik pukul 6.50am...sehingga la ke hari ini....

lepas merehatkan kepala yang berat ni...mmmmm...berpusing2 ja kepala aku...tido pon sama tak melegakan pon...naik panas badan aku....mmmm...

bangun je aku minum teh o pekat....alhamdulillah...perut aku tak memeluas sangat..tp aku dengar jaa bunyi bergelodak bagai...adoi..macam ada mesin daa kat dlm peyot ni..mmmm..

pastu minum air garam..alahai..ni better la sikit..tp still pening2 ja...

tengah2 menaip ni..lapar pulak..kakakakkakakakaka...


Selasa, 17 Januari 2012

Sedey...nak nagis jaaa...CAMNO ni...mmmmm

Agak2 ada tak yang tau pasai 

Rentetan dari itu, aku masih ting tong..td G alamanda pon malas jaa jalan..tp hati nak G...rasa macam nak cepat jaa nak sampai tempat yang di tuju itu...mmmmm.....

ape pendapat korang...
 SAmar2 je yang sebelah itu...di ambil kira kee....tapi aku rasa ENTAH....
mmmmm....
tapi yang smar2 nampak jugak..tp tak terang jaa.....mmmmmmm

tu yang tak mo try tu...tp member  yang suruh..aku bgtau dier...sedey jaa muka dier..mmmmm


alahai..nak nagis jaaa....

APA PENDAPAT KORANG????????????



p/s : kepala still ting tong N khayal saja..mmmmmm...mood sedey...

Pening Tahap Gaban Ni...ADAKAH...alahai...jangan nak Berangan la oitt..

Hari ini nak masuk tengah haria batu aku bersiaran..alahai..aku macam tarak mood la..mmmm....asik pening ja....lately ni asik jadi camni jaa...dolu pon ada gak..agak2 ada yang tau tak...

mmmmm...

(asal lak sedang khusyuk menaip ni tetibe macam terbau..padahal tak da bau pon...teringin jaa otak ni terPK nak makan sambal ikan bilis masak petai....alahai)

mmmm....

aku fenin la banyak entry yang aku nak update..mmmm...tapi aku macam tarak mood la...dengan meja sepah dengan keje manyak  + konflik re-shuffle keje je...tu pon bising...xmo re-shuffle..nak keje yang di pegang sekarang...tp bos aku mmg nak tukarkan keje aku pon...aku mmg sedia tadah tangan ni...aku mmg nak...yang lain semua bising takmo...mmm..alasan masih baru ngan keje tu N nak rasa lebey lagi..mmmm....keje yang aku pegang ni mmg lama dari dorang...dah 4 tahun benda yang sama...tak da heavy sangat..aku teringin benda yang heavy pulak...

(adoi...makin menjadi tekak aku ni...ngan sambal ikan bilis masak petai..sampai telan air liur aku...)


sambong balik...mmmm..payah nooer ngan dorang ni...mmmm..naik pening aku...
asal sebelom tido...aku pening berdenyut + bergogar kepala aku..aku suruh en asbeen rasa peyot aku semalam...macam ada rama2 berterbangan jaa...kakkaka..pastu aku suruh en asbeen pegang kepala...pastu pegang peyot..alamak....maap ABANG...ISTERIMU TERKENTUT LA..KAKAKKAKAKAKKAKA...
mmg larik la pastu en asbeen kaakakka....

bangun pagi pon sama menonggeng ja..pening punyer pasai..mmmmm....dah siap2 cun2 bagai....keluar umah jaa..pening..mmmm..sampai la sekarang ni...mmmm....



p/s : aku pon pening nape aku pening..alahai...