Yang DiSaYAngi

Khamis, 9 Februari 2012

Bagi RM5 dapat baki RM6.60..alahai abang cafe

Tadi Pagi aku break1st..lepas abis break1st aku beli la donut+gegula.. = RM1.40....nak buat bekal masa depan..kakakkak...
pastu aku kasi la kat abang cafe tu RM5..korang tau dier kasi balik balance RM6.60..kakkakakak

sengal la abg ni...aku dok gelak2 ngan kawan aku ni...
siap aku cakap ngan abg tu...

"abg nape...sy kasi RM5...dapat balance RM6.60...nape abg..saya cantik erk arini..kakakkakakak

kawan aku kata...
"cantik ke ko..dah nak masuk 2 ni...kakakak...cantik la jugak..yang ko dapat duit dari abg ni nape..menggigil..kakkaka

aku kata "teruja tengok abg ni..tinggi sangat..mendonggak aku..kalo ngan akob...kena menurun je muka aku pandang laki aku..kakakakkak

last2 aku dok gelak2..patut dapat balance RM3.60
last2 aku sampai opis aku perasan dapat balance RM2.60 ja..kakakkaka..

alahai...abg cafe...rezeki awak la abg...

Mulakan Hidup Baru dengan Hari yang Baru..

Semalam mmg aku flat dari pagi ke petang bawak ke malam akibat ni lah....

mmg terbaik la...alah aku kali ni...mmmmm..mmg tak leh buat keje langsung..kononnyer nak tido ..pon susah...tutp mata sakit...bukak mata sakit..dah la dengan panas..alahai...keje umah pon aku tak buat..tapi aku berterima kasih la ngan en asbeen sebab sudi gantikan tempat aku buat keje umah semalam...mmg tak leh bangun langsung..patut la bila org yang pening2 ni aku tengok sampai tak leh bangun di buatnyer...mmg parah tu..mmmmm...

semalam pon tido kat bilik adik aku...bukan merajuk ke apa...tapi panas je kat dalam bilik tu mau tido...pukul 1.30am en asbeen suruh tido kat dlm bilik...alahai...mmmmm...time tu dah tak berapa sakit sangat dah....

pagi tadi solat subuh pon berdoa la jugak moga2  diberi kesihatan yang baik arini untuk aku settlekan keje kat opis yang langsung1 hari aku tak buat...mmmmmm...

alhamdulillah pagi ni pon sampai opis..buat keje..ok lagi...break1st pon makan sikit..makan banyak nnt tak abis jaa....mmmm...siap ada bekal untuk masa depan donut+gegula...kakakkakak...

so mak jemah dah mention kat kengkawan mak jemah kat opis ni..
"minta perhatian ye kengkawan...arini mak jemah nak bising2 nak havoc..sebab mak jemah tak mo jadi macam semalam..mak jemah nak keje sambil bising2.."kakakakkaka

boleh camtu....apa lagi kengkawan mak jemah pon mmg onn kalo mak jemah bersuara...dorang tak leh tengok mak jemah ni lembik macam jelly2 gitu..kakkakakakak


p/s : mood nak buat keje....nak horeyyyy.....jaaaa..tak mo fikir2 ja alah ni..


Rabu, 8 Februari 2012

Ting tong...Ting tong..Ting Tong...

Hari ini lambat la bersiarana..terjah umah kengkawan dolu...baru aku terjah umah aku..kakkakaka....

Biasa la fenin2 ni kan...mmmm....
1week after tau nak bagi syawal adik...kakakakka...
tak la ting tong sangat ni....ok  lagi...boleh gagahkan lagi diri ini...

tapi start nak sebok2 balik ke Putrajaya dari KG en asbeen...dia dah mari....sakit la bagai...adohai....sepanjang perjalanan pulak tu...seb baik la syawal tido jaa...mmmmmm....

aku berdoa2 la arini aku nak sihat..mau settlekan kijo..mmmmm....
alamat....sudah flat maaa....pukul 10 tadi...mmmm...so kat sini dah jadi trend..pada mereka yang kena buatan manusia 9 bulan ni...mesti la jadi penghuni surau untuk barang 1, 2 jam ni..mau redakan kepala tu....aku pon turut la kan...tapi kuar dari surau tadi...egat dah ok dah....peyot je nyanyi lagu macam2...

alih2....die datang balik...sakit lagi..mmmmmm...selaloonyer kalo rehat dolu....bangun dah tak sakit sangat dah..mmmmmm....(ngah taip pon pegang kepala...gueno...)

p/s : nak pindahkan sakit kepala ni kat org lain boleh tak....