Yang DiSaYAngi

Jumaat, 2 Mac 2012

Buat Keje AWAL pon Kena BISING...alahai

Hari ini Baru nak update blog..padahal nak update yang lain..mmmmm.....

sadis jaa...aku konon lepas dah dapat keje baru lepas re-shuflfle ni okla...alih2 aku buat keje awal2 pon guna system pon kena bising ja...sebab awal sangat...link yang lain pon tak buat lagi..alahai..nak buat camno..tu je keje aku buat masa ni.....

pastu ada la hamba2 alaah yang bersuara....

"amboi...semangat betoi buat keje sampai tak menyempat2..."

nak buat keje berkobar pon tak boleh kaa..mmmm...

sadis jaa..konon call en asbeen nak la bercerita hal aku dok usha2 set lps bersalin tu...saja nak berborak..last2 dier pon malas nak cakap ngan aku..mmmmm....

so sekarang bertongkat dagu depan komputer sambil..muncung 14 inch...


p/s : mmg kalo nak rajin sikit ada yang memerli erk..mmmm

Khamis, 1 Mac 2012

Hari2 bukak BLOG..tapi Malas nak UP NEW ENTRY


Petang2 baru nak up entry baru..tu pon...mak aiii punyer la malas..bukan ape...blog hari2 aku bukak...hari2 aku terjah umah korang..tp malas tu tinggi benor..mmmm...

dah la pulak aku baru je re-shuffle keje...kena la tumpu pada keje yang baru ni...mmmmm....

dengan tahap kemalasan nak melayan gambo yang aku upload masuk dalam blog...menyenget memanjang...
(ni elok pulak gambo kucing ni..terletak elok..alahai...)

kesimpulannyer MALAS BENOR...

tapi terjah blog korang....RAJIN BENOR..mmmm...