Yang DiSaYAngi

Rabu, 7 Mac 2012

Last day @ JOHOR BAHRU

Hari ni last aku kursus memantapkan vokal ha..ha..ha..tuihtttttt..kakkakakakak....retis ko mak..kakakkaka...

Hari ini jugak kelas vokal yang last B4 retired kejap...cikgu vokal aku siap tanya due bersalin bila n masuk keje bila..aku cakap jgn risau aku tak lama coti...kakakkakak...2 bulan ja..kakkakaka..muka lega sambil angguk ja cikgu aku tu..riso tak cukup org la tu..ala tak jejas pon aku tak da..kakakkakaka....

Tak sabar wei nak jumpe budak tecik kat umah tu n en asbeen aku yg tecik tu..kakakkakakaka..windu jaa...

Baru lepas ckp ngan syawal by phone tadi..sweet ja bila en asbeen suruh syawal cium aku..dier cium phone en asbeen.kkakakalla..kelakar jaa..sweet...


Mau break1st la...

P/s : mood tak sabar nak blk sambil BW korang n update..kakakakkaka

posted from Bloggeroid

Selasa, 6 Mac 2012

SEKOLAH SENI JOHOR BAHRU buat mak jemah menari tau..

Tadi pagi ada pegi lawatan sekolah seni jb..aku pon tak tau ape yg ada kat sana..mana tau ada 1 je jenis seni...openyer banyak tqu...


-SENI MUZIK
-SENI TAETER
-SENI TARI
-SENI VISUAL

Banyak tau..buat aku jadi naik sheikh tau..aku ni sekali bebudak sek ni suruh menari ngan dorang...jadi la suraya yg sebenarnyer..kakkakakaka

Tak hengt tau mak jemah mnari...menari2 anak dalam peyot aku ni..kakakakak..

Aku rasa kalo akak aku...ADAMNIGINA aa ni..kalah aku ni...ni makanan dier ni..kakakakakakak...

P/s : now ngah praktis ngan group nak compose lagu..kikikiki

posted from Bloggeroid

Isnin, 5 Mac 2012

Mak jemah mantapkan VOKAL...

Pepagi ni aku bersiaran langsung di M SUITE HOTEL, JB.....


Sebab ape aku ada kat sini...aku da kursus jaaa...

BENGKEL PEMANTAPAN KUMPULAN KOIR KPM TAHUN 2012
Aku kat sini nak memantapkan vokal..kui...kui..kui...giler macam retis..kakakkakaka...artis ka aku ni..kakakakakaka...adik beradik aku jaaa....

So tak leh la nak terjah2 umah korang ni..mmmmm..sadis jaaa...takpe...nnt aku balik..aku terjah korang...









posted from Bloggeroid

Jumaat, 2 Mac 2012

Buat Keje AWAL pon Kena BISING...alahai

Hari ini Baru nak update blog..padahal nak update yang lain..mmmmm.....

sadis jaa...aku konon lepas dah dapat keje baru lepas re-shuflfle ni okla...alih2 aku buat keje awal2 pon guna system pon kena bising ja...sebab awal sangat...link yang lain pon tak buat lagi..alahai..nak buat camno..tu je keje aku buat masa ni.....

pastu ada la hamba2 alaah yang bersuara....

"amboi...semangat betoi buat keje sampai tak menyempat2..."

nak buat keje berkobar pon tak boleh kaa..mmmm...

sadis jaa..konon call en asbeen nak la bercerita hal aku dok usha2 set lps bersalin tu...saja nak berborak..last2 dier pon malas nak cakap ngan aku..mmmmm....

so sekarang bertongkat dagu depan komputer sambil..muncung 14 inch...


p/s : mmg kalo nak rajin sikit ada yang memerli erk..mmmm

Khamis, 1 Mac 2012

Hari2 bukak BLOG..tapi Malas nak UP NEW ENTRY


Petang2 baru nak up entry baru..tu pon...mak aiii punyer la malas..bukan ape...blog hari2 aku bukak...hari2 aku terjah umah korang..tp malas tu tinggi benor..mmmm...

dah la pulak aku baru je re-shuffle keje...kena la tumpu pada keje yang baru ni...mmmmm....

dengan tahap kemalasan nak melayan gambo yang aku upload masuk dalam blog...menyenget memanjang...
(ni elok pulak gambo kucing ni..terletak elok..alahai...)

kesimpulannyer MALAS BENOR...

tapi terjah blog korang....RAJIN BENOR..mmmm...

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK