Yang DiSaYAngi

Khamis, 8 Mac 2012

Sampai ja Putrajaya, KARAOKE terus...

Semalam aku gerak Dari JB pukul 2PTG...singgah JPO jap...tetibe sampai je area highway Air Hitam...boleh pulak wayar padel minyak putus..(katanyer...)mmmm....masak kiterorg tepi highway tu sampai 2 jam...konon boleh sampai putrajaya pukul 8mlm..alih2 sampai putrajay pukul 12am..mmmm...bas tak boleh la jalan laju2 macam biasa...kena bawak pon slow motion jaa..sebab rupenyer wayar tayar padel tu bukan putus..tapi tersimpul rapi..kakakak....tapi pomen repair kan..takut la jugak...balik putrajaya terus masuk bengkel..mmmm....

sampai je putrajaya aku terus lapar balik mmmm...
last2 aku ajak member aku makan kat luar B4 balik...
kalo aku balik sekarang mesti syawal si budak tecik N en asbeen yang tecik pon dah selamat berlayar sudah..mmm....

sedap2 makan still rasa penin...last2 aku decide ngan member aku G karok..amik ko...
kat sini aku G...

SUPERSTAR ALAMANDA PUTRAJAYA..

tak da makna la nak jejauh la...mmmm...
bukan main lagi aku melalak kan....lepas settle memantapkan VOKAL..haaaithtuttthhhh..kakakkak...
melalak aku..kakakka..tapi dah tak macam dolu...nafas pon pendek je skrang ni kan...
dah lama tak karok penat macam lari 400M pulak..alahai...mmm...
agaknyer sebab preggy kan...

puas hati lepas gian tu melalak bukan main aku...kakkakaka...


p/s : pening la nak update entry kat JB tu...

Rabu, 7 Mac 2012

Last day @ JOHOR BAHRU

Hari ni last aku kursus memantapkan vokal ha..ha..ha..tuihtttttt..kakkakakakak....retis ko mak..kakakkaka...

Hari ini jugak kelas vokal yang last B4 retired kejap...cikgu vokal aku siap tanya due bersalin bila n masuk keje bila..aku cakap jgn risau aku tak lama coti...kakakkakak...2 bulan ja..kakkakaka..muka lega sambil angguk ja cikgu aku tu..riso tak cukup org la tu..ala tak jejas pon aku tak da..kakakkakaka....

Tak sabar wei nak jumpe budak tecik kat umah tu n en asbeen aku yg tecik tu..kakakkakakaka..windu jaa...

Baru lepas ckp ngan syawal by phone tadi..sweet ja bila en asbeen suruh syawal cium aku..dier cium phone en asbeen.kkakakalla..kelakar jaa..sweet...


Mau break1st la...

P/s : mood tak sabar nak blk sambil BW korang n update..kakakakkaka

posted from Bloggeroid

Selasa, 6 Mac 2012

SEKOLAH SENI JOHOR BAHRU buat mak jemah menari tau..

Tadi pagi ada pegi lawatan sekolah seni jb..aku pon tak tau ape yg ada kat sana..mana tau ada 1 je jenis seni...openyer banyak tqu...


-SENI MUZIK
-SENI TAETER
-SENI TARI
-SENI VISUAL

Banyak tau..buat aku jadi naik sheikh tau..aku ni sekali bebudak sek ni suruh menari ngan dorang...jadi la suraya yg sebenarnyer..kakkakakaka

Tak hengt tau mak jemah mnari...menari2 anak dalam peyot aku ni..kakakakak..

Aku rasa kalo akak aku...ADAMNIGINA aa ni..kalah aku ni...ni makanan dier ni..kakakakakakak...

P/s : now ngah praktis ngan group nak compose lagu..kikikiki

posted from Bloggeroid

Isnin, 5 Mac 2012

Mak jemah mantapkan VOKAL...

Pepagi ni aku bersiaran langsung di M SUITE HOTEL, JB.....


Sebab ape aku ada kat sini...aku da kursus jaaa...

BENGKEL PEMANTAPAN KUMPULAN KOIR KPM TAHUN 2012
Aku kat sini nak memantapkan vokal..kui...kui..kui...giler macam retis..kakakkakaka...artis ka aku ni..kakakakakaka...adik beradik aku jaaa....

So tak leh la nak terjah2 umah korang ni..mmmmm..sadis jaaa...takpe...nnt aku balik..aku terjah korang...









posted from Bloggeroid