Yang DiSaYAngi

Jumaat, 6 April 2012

Agak2 aku ni PEMALU atau PERAMAH selengge????

entry pepagi ni tak boleh blah...
kakakkaka..asal aku cakap camtu...yola aku tengok kat blog2 kengkawan aku ni...
bila jumpe blogger depan2 macam lain...
dalam alam maya macam suka nyakat2 gitu...macam ramah....bila dah jumpe alahai pemalew jeee....
mungkin 1st time jumpe agaknyer gitu la...coba kalo 2, 3X jumpe..mak aiii udah tepuk tampo kot..kakkakakak/....


tapi pendapat korang yang penah jumpe aku...agak2 aku 

VERSI INI (PEMALU JAAA)


atau korang rasa 

VERSI INI ( PERAMAH NAMPAK PAGAR JAA)

kakakakakka...

korang rasa aku versi mana satu..sama ke aku ngan dalam alam maya ni..??????????



p/s : untuk pengetahuan korang...akak aku yang pon meggedixs macam aku gak kat alam maya ni...pon versi macam aku...agak2 versi mana?????kikikikiki

Rabu, 4 April 2012

:: Give Away - Shot Glass From Australia ::

Ke tepi ke tepi gergasi sudah kembali..ulalalalalala..

oit...ikut kata TUAN TANAH nampak...saja jaa...

mau mencuba nasib yang tak berapa nak nasib sangat ni....

gegurl ni ada buat GA sikit sempena dier G Australia kan...mmm...
jeles mak jemah tau ...bila nak G sana....nak G sana...berangan...jiran sebelah pon tak G pon..mana taknyer BUKU MERAH takda kot...tak penah buat..yang penah buat pon BUKU MERAH KLINIK ada la...akkakakakka/.......

cantikkan....sape tak mo..
syaratnyer yang simple tu....
1. Mesti Follow Blog Falsya's Soul

2. Copy Banner diatas dan back link kan ke entry kat sini ye...

3. Tinggalkan link entry korang dekat comment box..

nampak senang tak....kalo senang G la join..mana tau ada rezeki korang kan....
rezeki aku tak tau la lagi...
tertutupnyer GA ni pada 
22nd April 2012


aku ni...tunggu org kasi free je la..nak G tak mampu kot..kakkakak...
kalo cakap ngan laki aku...

"tunggu la sayang...tunggu hasil kebun kiter erk"

kakakkakak...tunggu hasil kebun en asbeen..alamatnyer berkurun la....

Sengal Punyer 3 JANJI

Semalam aku coti dari bekerja ....jadi aku pon bercoti jugak dari dunia blog sementara..kikikiki...
ni akibat dari menjaga syawal yafiq si tecik tu..mmmm...seb baik la senang nak jaga dier semalam...baik..tido lama..tak merengek..cuma time abah dier balik LUNCH sebok la minta dokong la..minta main la...merengek2 la..adoihai itu budak...

berbalik pada tajuk entry...semalam...di sebabkan banyak keje aku dah settlekan di waktu siang...so malam...aku dapat la rehat secukupnyer di atas katil ku itu..kakkakakka...sesambil melayan pulak citer 
3 JANJI...


sengal la citer ni dowh...adoi....
bengang aku...
bengang bukan sebab ape...bengang sebab nak tahan sebak je...awal2 citer pon dah buat aku sebak..aku ni...susah sikit la nak bersebak-sebak N touching2 bagai ni...kikikikikiki...
sejak2 ni kot...ke sejak preggy..tak tau..adoi....

sinopsis dier lebey kurang gini la...
adoi...tang part pakwe dier meninggal tu yang aku sebak tu....


mmmm...sedey dahlia ni nak hadapi semua tu dengan membawa 3 JANJI yang dier janji kat khursyi tu...mmmmm.....


korang ada yang tengok tak...

Isnin, 2 April 2012

Rasa macam nak CAMPAK je CAMPAK ni..

Jumaat lepas aku terperasan yang ada bintik2 merah 2 butir kat muka syawal N belakang dier jugak...
aku dok PK takkan bercampak lagi...pastu elok petang..alahai asal makin merah pulak muka dier..tapi aktif..tuhan jaa tau..mmmm...aku dah syak mmg campak menyerang syawal kembali ni...

last2 aku G klinik kesihatan petang tu ngan en asbeen...pastu..doc pon dah sahkan yang syawal mmg 
DEMAM CAMPAK...

adoi..aku dalam hati...marahnyer...aku pon tak tau aku marah kat sape....bukan syawal, bukan doc, bukan en asbeen...entah la....aku marahkan keadaan ka...mmmm...sadis...

sebab B4 this penah jadi kat syawal..ni dalam masa terdekat naik lagi....
kat entry ni ada...

entry ni bulan 10 aku publish...mmm...sekarang dah bulan 4 kejap jaa...6 bulan selepas naik bali...adoi...
tapi macam biasa syawal mmg aktif...tak demam..tapi ari sabtu malam N ahad dier sudah demam...
pagi ni G opis pon badan syawal dah tak panas....arini en asbeen coti arini..aku keje..esok aku coti dier lak keje...rabu aku keje...n khamis dier keje..jumaat aku egat nak minta mak aku yang jaga jap..mmm....

aku aku N en asbeen tgk syawal pon campak2 tu dah nampak banyak yang dah pecah...
kali ni mmg teruk la..sebab sebelom ni naik sikit2 n kecik2 jaa...
nampak sikit jaa...tecik2 jaa....ni 6 bulan yang lepas//korang tengok la 

selepas 6 bulan berlalu....
oit sape ni...

ahhhaaaahhhhhh...ni dia syawal yafiq....mmmm..
muka mmg tak bersalah...tak padan ngan sakit....tu..melompat mak aiii..tuhan je tau...

mmmmm.....tengok tu...beso...tak nampak..meh aku close up sikit...

mmmm...sedeynyer....



aku n en asbeen PKyang bintik2 jahat tu dah banyak yang pecah..ada yang tak mengeluarkan air bisa tu lagi...

tapi malam tadi mmg dugaan betoi2....ntah ape tah syawal..dier egat mak pak dier ni gemok macam bas kot..mmmmm...dier egat mak pak dier larat kot....

dier minta berdukung..bukan berpangku N enjut2 dier..lertak dalam buai tak mo..pastu dah la tak bernaju...kipas tutup...dier nak tido kat lantai..mmg aku bising la...dari aku niat nak tido pukul 11.30...terus jadi 3.30am baru aku lena nak lelap mata..mmmmmm.......
en asbeen tau aku G keje sok..dier minta aku tido..tapi apa kan daya hati seorang ibu mana mungkin keras macam batu bila tengok si anak merengek N menangis tak henti...mmmmm



kengkawan doa kan syawal cepat sihat yee....nak jalan2 la ngan syawal....

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK