Yang DiSaYAngi

Khamis, 7 Jun 2012

EIMA maafkan ku tak dapat tunaikan hasratmu...kakkakakak

Aritu aku war2kan kat orang kampong aku ni pasai HAL KOIR

so tetibe aku dapat la komen dari mak temah EIMA ni ni...

mmg hati aku berkobar-kobar nak join sebenarnyer...lagipon cian rrrr kat member aku sowang ni...
G sorang2...mmm...aku mmg nak join sesangat..sebab aku tau, aku mampu N baju muat lagi...
(jangan tak tau)

tapi apokan dayo...cikgu vokal kumpulan koir KPM ni tak benarkan aku join...
sebab aku buyung kan...tapi lagu kali ni mmg da'bomb la dorang bawak...yang best...selaloo aku join N dengar, koir ni akan bawak sesebuah lagu guna minus one...tapi kali ni tak...insyallah..permintaan dari cikgu kiterorg...mungkin akan di live bandkan by cikgu kami..terbaik la cikgu...tapi sayang aku tak dapat join...
lagu yang dorang bawak,,,
SETANGKAI BUNG MAWAR
SETANGKAI KEMBANG MELATI
ANAK KAMPUNG
STAND BY ME
giler best lgu...dua lagu kat atas...aku mmg dah training sebelom ni...
semalam aku G latihan koir tengok dorang nyanyi..mmg terbaik...giler mmg fun N best gile..
sampai cikgu cakap ngan aku...

"sue kalo nak join suke3 meh la sekali...tak yah la duduk belakang..."

tapi aku cakap...
kononnyer aku cakap ngan dier...

"untungla saya di buang daerah sementara"
kakkakaka...

cikgu aku kata...
"ala diabuang sementara...bukan di buang selamanyer...lain la kalo ada yang nak keluar daerah kan..."

member aku cakap ngan cikgu...
"jangan cikgu...kang kalo die join suke3 ni...touching nnt...."

so kepada mak temah EIMA ni maaf...tak dapat tunaikan permintaan ko...sayang betoi....aku dah pujuk cikgu tu siap cakap pemintaan dari ko...cikgu tak kasi jaa,,,katanyer aku kena rehat banyak jaa...sadis...padahal tak cukup orang tu....alahai....
so terpaksa la majlis ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG (APC 2012) ni aku jadi cameraman tak bertauliah dorang ni....

p/s : mood sadis

Geng COVERLINE brand MANGO tu...

Aku kat opis ni mmg mak jemah pon...
siap ada geng COVERLINE kot...kat unit aku ni..mmg geng coverline ni selaloo la kena marah la, kena maki la apo la...tapi aku adao kisah..nan ado...mmmm...

yang best..nama tu kiterorg yang kasi sendirik tau...kalo bab mengosip sana sini..mmg ketara muka kami dowhh..kakkaka...

tapi bukan itu yang aku nak citer...yang aku nak citer sekarang  ni....
geng COVERLINE ada ini sajooo....

korang pilih salah satu yang mana menjadi idaman kolbuuu...kakkakakka....
satu brand yang sama jaaa....
MANGO....

yang best...bukan itu jaa...HP pon sebok nak samo....padahal aku yang rembat dolu...pastu semua sebok nak mengikut gak....mmmmm....

ni la dier geng mak jemah...


Rabu, 6 Jun 2012

MAK JEMAH KEMBALI...i'm Back


mak jemah kembali...

ada yang windu sama mak tak...??????????kui..kui..kui...bajet retis...

4hari ko berkampong kat umah MIL aku tu...sempena adik ipar aku kawen...
semalam sehari terpaksa berkampong mengejut kat umah akibat syawal yafiq demam panas tahap gaban...tinggi gile...sampai  40.4 ko..

Agaknyer 1st time syawal terbabit ngan gejala sosial rewang-merewang ni...tu yang demam kot...dengan punca panas lagi., waktu tido pon dah lari kan, kena pulok ngan nak tido bising2 bagai...
tu yang demam agaknyer...kat sana pon minum air manis...mmmm....tu yang batuk tak hengat jaa....macam org tua...

tu la terpaksa apply cuti terkejot jaa petang on da way balik sini demi syawal di rehatkan betoi2 selama 1 hari di umah...mmm..pastikan yang dier sihat baru la boleh G school...

so kesimpulannyer udah 5 hari la aku tak berblogging...windu jaa..macam2 cerita ja ada....kikikiki...
windu je kat korang...windu sama mak tak....


p/s : mood nak update malas sikit...tp BW ok...laju

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK