Yang DiSaYAngi

Selasa, 27 November 2012

malware oh malrawe

 
 
Mentang2 la aku nii dah dua minggu x bersihkan sawang2 kat blog ni..ado je yang datang mengganggu ni..adoi.....
 
tadi aku dapat status dari CIK MOT
 
berbunyi gini...
 
 
pening mak jemah tau..mentang2 rehat jap 2 minggu ni dari blog..tetibe x leh bukak lak...apa pasai ni...bukan  kakak ni sajo....
 
Eb , AANIE pon x leh bukak gak...tapi Nad boleh pulok bukak haa...mmmm..fenin...
 
ada je virus brand malware ni nak bersangkut di sebalik sawang2 kat blog ni...
 
 
tolong...sape yg boleh tolong ni....cian demo2 nak terjah mak jemah x leh..guano....bantuan...
 
 
p/s ; HELP!!!!!HELP!!!!!!!!!!!!
SOS


lama VS baru

 
 
Salam siaran..hari bersiaran semula selepas dua minggu biarkan bersawang blog mak jemah ni...mak jemah ni terjah blog org suke tau...terjah blog sendirik....mmg M beso la...kikikikiki...
 
 
 
Citer semalam...
 
mak jemah ikut en asbeen ke maybankpresint 2 sebab nak pastikan itu abg tecik tukar kad maybank dier yg dah tak leh nak baca...chipnyer katanyer...mmmm...mmg la udah tak da rupe cip sudah...mmmm....asik tanggung2 je itu abg tecik..geram mak tau....dah la tu..asal nak kuar kan duit je...transfer dolu kat akaun aku yg dah sediakala kosong..(penuh time gaji je....kakakkakakka)..pastu guna kad ATM aku tok kuarkan duit...so en asbeen ni kat tangan dier mmg ada kad aku N kad dier yg rosak tu...lama dah mak jemah ni bising kat dier....semalam baru nak tukar...mmmm...
 
 
 
dolu di tangan kad sebegini rupa...bila tukar semalam....
 
 
 
fuyyyoooooooooo.....itu yg kuar kat mulut aku ..muncung tak hengat depan pegawai bank tu..kakakkak..senyum je peg bank tu....siap aku cakap ngan en asbeen...
 
aku : abg...sy pon nak gak la kad camni...cantik tu...
en asbeen : sebok la awak ni..jgn..ni sy punyer...nnt tertukar....
aku : yola...akaun abg ado duit....akaun mak jemah....kosong...kakkakakkaka....
 
tapi kad maybank yang baru ni mmg cantik tau...
 
 
p/s : poket kosong...mana bole tukar..kakakkkak