Yang DiSaYAngi

Selasa, 29 Januari 2013

apa saja untukmu sayang-part 2

tadi aku dok la sebok memshopink kan diri untuk izz,

kali ni utk en asbeen n abg syawal tecik..alahai.si ibu dapat ape..ape pon tak da,kakaaakakaakakaka

mula2 mmg cadang nak beli tab2 gitoo untuk syawal..seronok dier bukan kepalang..al maklum la nak beli yg mahal,belom berkemampuan lagi..kakakakakaka..tgh dok syiok 2 settlekan syawal punyer gadjet..tetibe aku bersuara,

"bos..nak tanya la klo itu galaxy beam,kasi trend in samsung ace brape dpt.."

terkejut en.asbeen,bulat bijik mata en asbeen..kakakaka,terkial2 la dier bwk kuar hp dier,sekali cina tu kata,

"ini ace boleh angkat 300linggit..galaxy beam tu rm1399,lu kasi amgkat 1000 la.."

terus aku cakap kat en asbeen,mau tak..malu2 tersipu2..cam nak minta penampa je..kakaaakakaaa..terus la zasss pejam mata demi anak dan suami..lagipon en asbeen punyer hp tu dah slow sangat..susah nak pick up call..

dah dapat senyum sokmo la sampai ke telinga..mcm boleh sangkut kot senyum tu,kikikikiki.,

p/s : ibu apatucapan terima kasih sajoo,jadi la,tgk yg tersayang senyum gumbira..dah memadai buat si ibu ni

9 ulasan:

ieyda berkata...

nak jugak galaxy tu....hihihiii

Falsya berkata...

fuyooooo...maju wooo mak jemah....kite gak pakai BB mok mok yg lama..sedihhhh...;(

mama tisya berkata...

mmg terbaik la..tkpe utk yg tersyg..hehe

eima berkata...

bakpe beli beam?? nk tayang gambo pe ni ... hahahaha


aku suka galaxy camera tu sbb aku kan suka amik gambo je .. fungsi lain tak penting

Fieda Rafli berkata...

wah..best tu..

Fieda Rafli berkata...

wah..best tu..

Ya ALya berkata...

waaahhhh gumbiranyer hati....

Nad MamaZN berkata...

Waaaaa...seronoknye!
Seronok kan menggembirakan org tersayang =)

jaa jaa berkata...

bestnya... bl la nk dpt satu? hehe