Yang DiSaYAngi

Rabu, 30 Januari 2013

APTB - ni bukan bahan pembelajaran yang betul ni

 
 
Salam pagi(nak masuk tengahari dah)...kikikiki....
 
 
Arini aku nak kongsi ngan korang 1 pengalaman aku beli bahan pembelajaran untuk syawal yafiq,...
 
 
waktu aku kat umah MIL, kami singgah la giant kluang parade...tetibe syawal nampak buku ABC...
murah la kan...sekali dier rembat 2...jadi la RM 2.00..tak ralat pon..demi anak kan...
 
 
tak belek pon..sekali balik umah, syawal dah sebok2 cari pensel..bila dier bukak je...aku dah bantai geleng2 kepala...
 
 
nampak..paham ke syawal yafiq...kasi la contoh2 untuk alphabret tu yang senang2 sikit..N mudah untuk budak2 paham kan...walaupun dorang bukan nak paham...tapi at least dorang tau tu ape...
 
 

sekali aku pon kuar..kakkakak...
sekai piranha..kakkakkaka....mmmmm...
en sbeen bersuara...
"ehh awak pon ada jugak dalam buku ni"
 
 
yang tak menahan bila last page...adoi....mmg tak baguih la buku ni...
 
korang tgk la...

mmg tak patut ni...mmmmm..pandai pulok tu di hitamkan kat "situ" pulok..alahai...
 
aku tunjuk kat FIL aku, dier pon tak setuju dengan buku ni...apa la..
tapi MIL aku kata takpe...dorang belom paham...tapi tak boleh la kan...mmmmm...
 
 
mmg bukan 1 bahan pembelajaran yang baguih la untuk syawal yafiq..mmmm...syawal tgk ni..gelak2 dier...aku egat tak kena ngan aku..org lain je..last2 kena jugak kat aku...
 
 
 
 
p/s : bukan aku je yang kena ni


14 ulasan:

Anum berkata...

adoi2

Nad MamaZN berkata...

Kite pun penah kne...
Hati2 beli buku dlm giant tu
Dorg tak peka..
Huhu

ieyda berkata...

aku check dulu sebelum beli...takut ada benda2 pelik je...hihihii

♥cikmOt♥ berkata...

TAK peka ngan sensitiviti kita ni...

eima berkata...

aku pun ade buku gini tp dah buang ... K utk kencing gilosss

aanie berkata...

adoi la..cmni pun ada...bg la cth yg senonoh sikit...

adam skrg asik duk membeli buku ultraman je...pening...

jaa jaa berkata...

lorr..ada jugak yg merepek2 mcm ni yer... erm, org yg tau nk untung ni dia x pk dh sesuai ke x.. main jual jer...

ieyda berkata...

semlm aku jumpa ngan dalila, dia ada ckp dia jumpa ko....hihihiii
dia ingt nama anak ko je syawal, namp ko dia lupa...suraya......

SeputihSalju berkata...

alahai buku mcm ni pun ada yg jual ke?? tak sesuai langsung dgn budak2...

Im happy being alone berkata...

lorrr..ade ke buku camni??? camana la org buat buku blh buat benda2 ni..huhu

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Waduh kna extra bewareni..apelahkn.sib xpernh knalg.

Ema Blog berkata...

syarikat mana yg terbitkan ni...tak senonoh

Myra Jay berkata...

Bila dah terlebih advance, bahaya gak buku camni kan, dalam diam..

IntaNBerliaN berkata...

iskkk apa la buku camni plak...sy beli buku selama ni nsb ok.. xpnh jumpa lg camni walaupun ms beli tu belek gitu2 je.. hihii