Yang DiSaYAngi

Jumaat, 18 Januari 2013

Bangga Je kawan sama Kamoo

 
Salam pagi kengkawan...
 
pagi ni aku masuk opis macam biasa....
sekali kawan aku bukak http://www.hmetro.com.my/
 
terus nampak si dia ni...
 


 
menjerit keriangan aku..dah gayooo macam aku pulok yang masuk paper..kakkakak...kengkawan aku pon siap kata "wei tgk, ni kawan sue"..semua pakat berkerumun...wahh jemah betoi dorang ni...terus aku call uyun..dengar sore mcm br bgn tido..bila cakap je, terus suke dier..riang ria di hari rayatumpang kawan meh..kami ni sesama beranak, sesama pregnant..sesama scan3d dolu...anak sulung pon beza 2bulan je..anak kedua ni pon beza seminggu je...leh jadi besan tak??????????kakakakkakakkaka...
 
anak UYUN a.k.a CUTEMUM ni pompuan, anak aku laki..dah kena..kakkakak...
tadi macam takmo G break1st je, nak ngadap PC..sekali kawan aku beli paper...
nampak lagi..
 
wahhh terus letak tepi makanan aku...terus baca x berkelip...aku terus whatss app kat 

UYUN a.k.a CUTEMUM n NAD...sekali NAD kata pon jadi topik kat hotfm...wahhh best tu...
 
tadi whatss app ngan UYUN a.k.a CUTEMUM...seronok dier..kikikiki...
 
tapi UYUN a.k.a CUTEMUM riso dier kata tgk kat FB hotfm...macam org kata dier jual susu..
 
kalo jual susu...2 singgit...2 singgit...ni tak do pon...dier pon tak amik duit pon...
mmg ikhlas dier nak memberi...dier pon dah PK akan kemungkinan2 yang akan berlaku...dier redho...kikiki...
 
biar la uyun apa yg org nak kata..org tak da kat tempat kiter..org takkan paham akan keikhlasan hati kiter sebagai ibu nak berikan susu ibu ni...abaikan mereka dengan labu2 nya..itu semua org yg fikiran cetek...gayoo macam kiter ni simpan susu, N nak bagi anak susuan tu susu kiter tanpa PK apa2 kan..sabar la je la...ni semua dugaan...jeles meh...dorang tak da..kakkakakkaka////
 
UYUN a.k.a CUTEMUM ni dier mmg langsung zero pasai knowledge pasai EBM BF ni...waktu pregnantkan sara pon dier tak PK nak susukan sara dengan susu dier sampai umur 2 tahun pon..sekali tgk sara ok..N aima, husband UYUN a.k.a CUTEMUM mmg sokong sangat2...
 
 
mak jemah tumpang gembira sama kamoo UYUN a.k.a CUTEMUM...bangga je dapat kawan sama kamoo...
 
 
 
p/s : aku pon tak meriah gito...alhamdulillah cukup untuk izz...
 
 

11 ulasan:

Anum berkata...

bagusnya sifat cute mum nie kan

mama tisya berkata...

akak pn tgk paper metro blk dr bfast pg td

ieyda berkata...

bangga kan ada kawan mcmni...baik hati n pemurah.....
Semoga Allah restui niat banik cute mum nie

Nana berkata...

kan tumpang bangga tau

fazilzura berkata...

FUYOHHHHH bangga ooooo...

td weols bfast diorg sibuk2 tgk .. sekali rupe nye ku kenalll kahhh ..

♥cikmOt♥ berkata...

walaupun tak kenal, tumpang bangga jugak...

sebab i'm bf mother tooo...

ibuhebat berkata...

alhamdulillah.. memang murah rezeki cutemum kan. selain dia, sorang lagi blogger pun masuk metro harini.. bangga jap sebagai seorang blogger! hehe
Kenapa Shaklee pilihan saya

Falsya berkata...

tumpang bangga gak..mudah2an murah rezeki uyun...amin3..

LYAfrina berkata...

alhamdulillah..murah rezeki uyun..abaikan mulut2 org tu.. y penting hanya tuhan y tahu

Nad MamaZN berkata...

Bangga kan? Sngat2 bngga!
Kita sbg kawan kena kasi moral support pd uyun
Sbb kes kat hotfm tu

Cute Mum berkata...

tuelah sue.. pernah gak terpikir, dulu tak tau pon pasal EBM nie semua.. siap pikir takut takder masa nak pump.. tah macam mana niat tue datang.. tup tup.. jadi ibu susuan pulak...
takdir ALLAH.. uyun terima dengan ikhlas...