Yang DiSaYAngi

Jumaat, 18 Januari 2013

Baru macam ni dah pening

 
 
Baru gitooo dah pening..kakakka...belom macam UYUN a.k.a CUTEMUM
 
kakakkakakaka....
 
aku nak susun tindih2 gitooo....en asbeen kata tak payah..katanyer biarkan gini..senang nak amik.....

sebab susu yang baring (hijau ) tu yang awal kan..nak la tindih yang berdiri kat atas..kata en asbeen..kang amik..runtuh pulok...tak yah la..mmm..sabo je la...

alhamdulillah tgk gini pon dah bersyukur n bangga dengan diri sendiri...nak gak penuh macam
UYUN a.k.a CUTEMUM
.nak gak..tapi alhamdulillah banyak ni pon dah bersyukur sangat...so far buat masa ni mmg cukup untuk izz...tapi tu la..nak pump kat tempat sendiri..nak handsfree susah...tapi ku gagahkan jua jebat..kakkak..demi izz...
 
 
egat nak G kedai la cari 1 lagi corong...nampak tak getah tu...getah tu la aku buat handfree....kikiki..nnt aku tunjuk caranyer..kakakka...
 
 
izz pon sejak duduk taska ni pon minum dapon dah tak banyak sangat dah...kasi 5 botol = 3oz...misti tinggal 1 botol....
 
 
p/s : semangat berkobar2 nak jadi mcm kawan aku ni
 
 


14 ulasan:

Anum berkata...

go go go cayo

fazilzura berkata...

wahhh siap ado getah tu .. ganah mu mak jemah ..
sila tunjuk toturial nyeeee..

♥cikmOt♥ berkata...

jangan terlepas reshuffle sudah..rajin2 rotate tau

mekchu berkata...

alaaa... nak jugak la buat entry ebm ni.. kasik kenangan diri sendiri.. malas nak buat sbb ada penyebok yg kata haram tayang ebm.. betoi ka? ada la amek gmbr tp post kat instagram aje sbb kat sana x ramai penyibuk..

byk dah tu mak jemah oiii.. mekchu ni bleh bilang ngan jari stok nya

Nini D.. berkata...

bagus..teruskan berjuang!

LYAfrina berkata...

lyatgk pon teruja..bnyak ni..bg lya la..sbb lya x pnh ada pgalamn ni...

eima berkata...

ko mesti lebih gigih tau ... semua kawan laki aku dok bercerita pasal uyun muhahahahha diorg tak tau yg aku kenal ... hahaha mmg klakar

Nad MamaZN berkata...

Go go power rangers!
Kite sokong 200%!!!

Cute Mum berkata...

takper sue tak banyak, janji cukup untuk izz.. kalau dah terlebih dari yang die minum, nanti dah dekat expired, lagi kita susah hati tau..
macam uyun dulu.. sekarang lantaklah apa orang nak cakap, janji uyun gembira dapat bagi anak susuan minum susu tue daripada terbuang...

Cute Mum berkata...

takper sue tak banyak, janji cukup untuk izz.. kalau dah terlebih dari yang die minum, nanti dah dekat expired, lagi kita susah hati tau..
macam uyun dulu.. sekarang lantaklah apa orang nak cakap, janji uyun gembira dapat bagi anak susuan minum susu tue daripada terbuang...

Falsya berkata...

go mak jemah...u can do it..hehehe...byk jugak la hasilnye kan..

Ya ALya berkata...

wahhhg....cayalah mak jemah...

IntaNBerliaN berkata...

bagus ni sue.. semangat cmgini lah nak.. hehhe

jaa jaa berkata...

bestnya byk camni..irsyad sehari minum 16oz, jaa dpt sehari 10-12 oz ja.. so, mmg stok x cukup... nak2 plak ada seminggu hari tu susu drop terus..xleh produce..tambah tension...akhirnya terpaksa redha campur susu jgk...

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK