Yang DiSaYAngi

Selasa, 29 Januari 2013

Berita yang menggumbirakan buat aku...(BUAT AKU JE LA)..

 
kalo ada yang follow blog aku last week...aku ada bgtau yang aku CUTI KAPIT+WISH ME LUCK
kan...mmg ada pon...
 
 
malu nak citer ngan korang...tp nak jemah jugak kan....bebudak opis aku dah sebok aku jemah dah..kakkaka...
 
 
walaupun lambat...walaupun apa sajoo yang org kata kan....ayat aku hanya 1..
"ADA AKU KESAH??????"
 
 
kakkakakka....selama aku cuti kapit ni, aku G driving school..ikutkan mmg malas...tp demi en asbeen..aku turutkan..bak kata dier...dalam insurans tu yang drive nama dier N aku..kakkakak...ye la sangat kan...so mmg selama cuti kapit tu aku tak lekat kat umah pon jaga anak2 atau sebagainyer...aku sebok memantapkan diri untuk test jumaatnyer....
 
 
 
dolu aku dah amik dah..lulus bahagian 3...gagal bahagian 2...pastu malas aku nak amik sebab agent aku pon mcm hangsua...tipu aku...sengal...geram pulok bila di ingat2...
 
so benda tu dah lama la tertangguh...terus la lepas bersalin tu..ujung bulan 11/2012 aku terus belajar...
 
so far jumaat lepas ni... ni la jawapannyer...
 
 
en asbeen pulok yang excited dari aku...kakakkaka...
alhamdulillah bahagian 2&3 aku LULUS...
 
seronok la en asbeen..konon nak celebrate..last2 aku yang celebrate dier ngan BEAM
kkakakakkakka...semangat dier nak beli sticer P...kakkakakakka...
 
 
berita gumbira ni aku kongsi jerit2 sama..en asbeen, jemah2 kat opis, MIL, FIL n tak lupa ngan maktok demo ni..kakakkakakakak....suke dorang memasing..
 
 
terus en asbeen request...
"sayang...awak bawak saya nnt.."
 
kakakkaka..lesen pun tak siap lagi..ado hati...apa saja demi en asbeen...senang..takmo susahkan dier kan...nak ke sana ke sini..alamat mmg panjang la langkah aku pasni..mmmmmmmmmmmm
 
 
 
 
 
p/s : korang rasa berita gumbira kan...
 
 
 


15 ulasan:

Mimi Azirah berkata...

wah lulus ujian memandu..tahniah3

syiela berkata...

tahniah... mmg langkah panjang la lepas ni :)

*** so far takdak lg dear dekat watson@guardian @farmasi... hanya pengedar dan stokis berdaftar je so far.

ieyda berkata...

tahniah nnati leh merempit n drift di litar tau....

ezyra daniel berkata...

congrats hehehe..lpas nie lehh la drive g shopping sorg2 tinggal en.husband kat umah..
zyra pon da de lesen kete..
t drift same2 :P

eima berkata...

wahhh ni dh dpt belum lesen nye ....kemain la pas ni

IntaNBerliaN berkata...

laaa sue br amik lesen kete ke... ingat sue mmg dh ada lesen.. hihii

btw, tahniah tau... sy dulu pun teruja cm sue gak :)

Fieda Rafli berkata...

seronoknyer..kak fieda pun tumpang seronok ni..

Ya ALya berkata...

dh tentu berita gumbiraaaa....

Nad MamaZN berkata...

Tahniah!
Kite agak mende yg sama gak aritu, hehe
Btul rupenye =)

izzain berkata...

jauhlah langkah ko pasni..

izzain berkata...

jauhlah langkah ko pasni..

jaa jaa berkata...

tahniah..jgn jd mcm jaa sudah la.. lepas ambik lesen, terus simpan dlm dompet..x pernah bwk..skrg ni, terus takut bl pegang stering..

Ezna berkata...

teringat me ambik ujian memandu masa umur me 17 thn :-)

SeputihSalju berkata...

tahniah ye.. teringat plak taim sy ambik lesen + test jpj dulu...


dah setahun dapat lesen tapi still takut bawak keta.. dah jarang2 bawak bila perasaan berani tu nak timbul kan...hihihi

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Nurul gagal kt bukit 2x.huhu..pas2 bru lulus