Yang DiSaYAngi

Khamis, 31 Januari 2013

Cara Handsfree yang JIMAT (BF)

 
 
Salam pagi kengkawan...tadi aku sebok dok BW korang je...
sebab pagi tadi jugak la aku dok sebok ke LPPKN..nnt aku citer kat korang buat ape aku menyemakkan diri kat sana...
 
 
Hari ni aku nak citerkan pasai Cara Handsfree yang JIMAT (BF)
 
ni pon aku jumpe kat FB BREASTPUMP MURAH...so aku like la...mcm menarik kan....nak kasi link..FB kat opis block pepagi ni.kkakkakakaka..petang baru ok...
 
 
ni cara pertama tanpa mengeluarkan wang anda...wahhh...semangat ko bercerita...
 
 Barang yang pertama harus la ada ni...
getah rambut gini tau..pulun la aku mencari kan...baru jumpe..time tak mo cari, ada je...
 
 
 
senang kan..hanya memerlukan nursing bra N 2 getah rambut...dah boleh handsfree gini..kikiki..
 
 
photo credit dari FB BREASTPUMP MURAH
 
 
alhamdulillah rezeki semalam aku berhandfree...
 

ni time pagi...
 
 

 

 ni time petang..mmg tak banyak...ko tgk la meja aku berselerak ngan keje..nak pump sambil nak ke sana ke sini pon tak selesa...mmmm...stress sikit kot...elok la pulok. sambil pump, sambil buat keje..perut lapar...makan biskut...mmmm..takpe..at least ada rezeki untuk izz hingga kini...
 
 
 
 
p/s : nak G pump kejap ye


10 ulasan:

jaa jaa berkata...

su pam kt meja ajer ker? tmpat su mmg tertutup yer? mcm ja x blh..terlalu open..kena pegi surau jugak..

Anum berkata...

ermmmmmmmmmmm
ye la ada gak rezeki kan

Nad MamaZN berkata...

Best la...
Pandai sue cari cara mudah ni...
Jimat banyakkkk =)

ieyda berkata...

btl2 xMENGELUARKAN DUIT ni...hihihii

aanie berkata...

kreatif je diorang ni...

Cute Mum berkata...

oklah tue sue.. boleh handsfree gak..
uyun kalau line clear baru leh pump kat cubicle.. kat sini ramai jer staff laki lalu laalang.. tak sedap nak pump..

jaakechik berkata...

bestnya org yg ada pump letrik ni, senang nak pum susu. dan dimana2 ajer pun. sambil keje sambil pam. boleh jimat amsa tanpa rasa letih jejari duk tekan. jaa punya yg manual. sgt leceh nak guna..huhu.

Im happy being alone berkata...

kreatifnyer.. selamat menyusu!!

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Kna kreatip.dlu ada tahu crani..tp nurul buka bra dr atas n selitje corngpump kt dlm bra.memg xjtuh tp apapun kna hati2.

IntaNBerliaN berkata...

ni mmg jimat ni.. kreatip