Yang DiSaYAngi

Rabu, 2 Januari 2013

Entry pertama untuk tahun 2013 - izz N syawal

 
Salam pagi kengkawan semua..
patutnyer aku up entry semalam sempena untuk tahun baru..malas aku...aku lebey suke nak up citer yang menggembirakan aku di tahun baru ni..
 
macam terasa sunyi je blog ni..ke opis aku yang sunyi..ramai cuti hantar anak2 G sekolah..al maklum la masuk tahun baru, sekolah baru, tadika baru, taska baru...mmmm...termasuk aku pon tak terlepas jua..
 
*******************************************************************************
pagi ni aku bangun mcm biasa 5.30am(nampak waktu bangun pagi pon dah berubah)
 
sudah je mandi..elok pulok haa di izz bangun senyum2..tau2 je dier pon nak ke taska hari ni...
so lepas mandi, terus la aku siap2kan dier sementara abg syawal en asbeen yang uruskan semua dari susu hingga la siapkan dier senang...
 
so far semua ok..penat jugak la mak jemah ni nak tag nama si izz ni..kakakka..seb baik ado ini...
 
alhamdulillah benda ni mmg membantu...aku beli ni kat alamnda je pon...60pcs=RM15...semua benda nal lekat kan...kakkaka...especially EBM izz..kena di jaga betoi2 ni meh..tak mo tertukar....so EBM izz aku dah tag ikut nombor...so boleh la cikgu dier amik susu ikut nombor tu senang...tak le pening2 kan cikgu tu kan...
 
so far beg2 dorang ni semua aku dah kemaskan semalam..termasuk la beg aku sekali..
nampak sekarang si ibu pon dah tak pakai dah handbag sana sini..al maklum la handbag yang sememangnya ada ni pon tak terjaga...izz n syawal..kikikiki..tu handbag mak yang nak di kelek selaloo....pegi keje pon org panggil budak sekolah..lantak G situ..senang...
 
 
baru terhegeh-hegeh ibu dier nak tulis nama...lupa meh..seb baik la maktok demo ni egatkan...
mcm beg gegurl je..lantak situ kaakkaka....ni beg syawal dolu..hadiah org kasi..dari tak pakai...baik kasi izz pakai...dah besar sikit baru pakai yg lain...
 
 
budak bangun awal pagi...lepas azan je bangun..elok la nak..belajar bangun pagi yee....pagi ni so far semua ok, izz tak mengamok pon, susu pon sudah...hopefully izz ok untuk hari pertama di taska ye...
 
jumpe ngan penyelia taska tu suke meh dier kata..
"wahhh ibu nampak berseri je pepagi ni ye.."
 
berseri la sangat..dier tak tau mak jemah ni neves meh nak anta anak hari pertama ke taska ni..al maklum la syawal dolu hantar pon 1T 6B kan...ni izz 3B setengah dah hantar..cuak la jugak kan...
 
tapi ape pon tawakkal sajoo..doa itu penting, moga izz baik2 kat taska..
 
seperti mana aku nasihatkan dier waktu mula2 aku masuk keje, kasi maktok dier jaga...gitoo jugak la aku nasihatkan dier hari pertama dier ke taska ni..moga semua selamat...
 
 
p/s : nak ke koir meh




 


14 ulasan:

ieyda berkata...

ko tempah sticker tu kat alamanda kedai mano? aku nak tempah jgklah...hihihihii

Falsya berkata...

aah laaa berseri2 muke ibu pagi nie..hehehe

mama tisya berkata...

senang ada tag camtu..sennag nk label kn

♥cikmOt♥ berkata...

sticker cam gitu akak pernah buat... 100pcs rm10...

memang kena tag segala mak nenek barang anak kan...

ShimaSalleh berkata...

ado sticker senang keje kan hihihi..
Happy working sue :)

jaa jaa berkata...

memang berseri pun...hehe..

semoga izz baik2 ajer kt taska tu... erm, sekarang beg pun dah bertambah kan? jaa punya handbag n cooler bag.. jenuh bawak..kena buat 2 trip utk turun ke parking...

Nad @ MamaZN berkata...

Berseri2 mk jemah..
Pe rahsia? =)

eima berkata...

fuh ... moga izz tak buat perangai .... ibu kemain merah lipstik...

aanie berkata...

sama la kita...skrg xde dah henbeg...pakai sling bag je senang....

Ezna berkata...

wahhh sticker upin ipin lagi. Kalau pompuan sure princess lah, barbie lah :-)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

wah berseri2 muka mak jemah ye..
jue ari nie first time hantar faez...
setakap nie alhamdulilah ok

Mimie berkata...

wah sticker n beg siap de nama

mekchu berkata...

sticker tu beli lepas tu print sndiri ke dah siap tempah sekali? ce mak jemah eksplen...

IntaNBerliaN berkata...

bukan sentiasa berseri2 ke.. hihii