Yang DiSaYAngi

Rabu, 9 Januari 2013

Family Day Blok B1, Presint 16 -CAUTION entry bergamba

 
 
Salam siaran kengkawan semua...pagi ni curik2 update sebab jap lagi nak G training koir..esok dah rehesal sudah..mmmm....rasa mcm kosong..kosong..kosong...(ala2 najwalatif)...bila tak BW @ comment kat blog korang...mmmm..apakan daya kesebukkan melanda..insyallah abis perutusan ni free la sikit kan..
 
***********************************************************************************
 
06 Januari 2012- Ahad
 
Blok aku ada buat family day....kelasss ko jah buat family day bagai..kakakka...
 
Pepagi semangat bangun nak senamrobik ko..kakakka..egat nak bawak tuwun izz..alih2 dier pon selamat lagi berlayar ngan abah N abg dier..mmm..aku tuwun la ngan akak (NIGINA) N maktok dorang ni...
 
 
Muka di pagi hari ...kikikikiki
 
 
ops...semangat weeiii mak aku senamrobik..org tak suruh kedepan...dier yang dolu dah ke depan..kakkak...mak sapa la ni..aku N akak aku kat tepi gelak je..adoi...
 
berkerut la muka akak aku ni..kakkaka....
 
haa ko..ke main la ibu dua org anak ni...seronok ko kan suraya sowang2 kat bawah kan..free sajoo..
 
abis je senamrobik...sarapan dolu...pastu semangat la aku register nama untuk sukaneka..mmm..semua aku masuk..mak aku masuk anyam ketupat...
 
ok fine kami tunggu mak kami nak beradu tenaga kat belakang tu..
 
 muka rilex sajoo mak aku ni..
 
siap boleh kata.."rilex la..tak yah buat laju2..kang tak jadi.."
 
alamat mmg tak jadi pon..tak menang...tu la rilex sangat..kakkakak...
 
tak lama lepas tu aku join lambung kasih..baling belon kat pasangan...
nampak aku N en asbeen yang paling kecik di antara kaun adam ni..kikiki..mmmm...en asbeen tak pandai tangkap meh...kalah lagi..kakkakak....
 
 
tak lama aku join lagi..."mak limah balik kampong"..dah guano nak main tu..rupanyer gini,.,
 
 ok dah nak start dah..
 
dah nak siap dah...
 

 


ok fine pocong gedixsss meh..kakkakak...
 
gedixs2..pon dapat no.3 meh...kakakkakak
 
suke en asbeen tau bini dier menang..kakakka...si adam larik nampak aku...si syawal lak bukan main lagi gelak2..kkakkaka...dier tau tu ibu dier...
 


ni la adik aku...sarhan...
kiterorg kenakan adam..kakkakak
 
 
 ibu N izz...behave sajoo budak tecik ni
 
 alhamdulillah nama aku naik menang 2nd grand prize..kakakkaka...giler sangkut nama aku..
 




ni menang game pocong tu..sekali bukak haor dryer..kakkakka..jadi la nok..sape nak bagi kan...
 
 
 
p/s : ada lagi gamba..nnt aku masuk lagi...
 


8 ulasan:

ieyda berkata...

terer lah ko nie leh menang 2nd prize...hihihii hamper lg besar dr syawal..

Anum berkata...

huhuhu
seronoknya

Nad @ MamaZN berkata...

Wa...besarnye hamper!!!
Ada ong la mak jemah, haha! Tahniah

aanie berkata...

x sia-sia kena bungkus gitu..dpt gak hair dryer....:)

Myra Jay berkata...

Best...

nampak meriah :D

♥cikmOt♥ berkata...

meriah meriah...cantiklah kaler tudung mung tu...

Mimie berkata...

meriahnye kat blok de wat fmly day

AYuNG berkata...

baguih na blok tuh...aktif ! =)

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK