Yang DiSaYAngi

Isnin, 14 Januari 2013

koir KPM featuring hafiz N stacy

 
 
Berbalik citer tadi perutusan tahun baru tadi....selain lagu medley P.ramlee N seribu impian..kami nyanyi lagu lain bila menteri datang...
 
 
kami nyanyi lagu
 
 
Malaysia Baru...
 
dan
 
 
lagu koprat baru KPM.
TRANSFORMASI PENDIDIKAN NEGARA
feat hafiz AF n STACY AF
 
 
 siap sedia geg2 koir KPM nak naik stage ni..berdobar memasing ni...
cuba carik mana aku??????
tu haa..kat atas ngan berborak membelakangkan kamera...jemah sekejap..kakkakakak
 
 
bau lepas nyanyi lagu Malaysia Baru...tunggu yang di nanti naik stage...
 
 

 dah mana....ketar lutut meh tunggu demo ni...
 
haa...baru naik...ni ngah nyanyi ni...
sedap jugak lagu ni cikgu koir kami buat..mmmmm..bangga je....
sore hafiz mmg terbaik..sangat2 admire...walaupun....mmmmmmmmmmmmmmmmmm
 
dah abis nyanyi..dorang terus tuwun, x sempat langsung nak bergamba atau sembang2 bagai..mmm...so hajat CIK MOT n NAD mmg tak kesampaian ...mmg aku nak jumpe dorang nak kasi dorang cakap ngan kengkawan aku ni..tp apa kan daya tak dapat...
 
tapi kawan aku urusetia hari tu sempat amikkan gambar...
 

 cikgu stacy...kurus sangat..macam aku..puuiiiii..kakakkak...kasut tinggi meh..4inch...
 
 
ni satu lagi..adoi hensem meh..kurus sajo..tinggi aku ni...
bangga je nyanyi ngan dorang ni

ni sumber dari FB STACY...dorang ngah recoding lagu ni hari rabu tak salah aku..

 ni pon dari FB STACY
 
ni pulok dari instagram HAFIZ AF
 
 
sangat2 best nyanyi ngan dorang ni...nnt ada masa aku upload video yee
 
 
p/s : lepas ni mungkin event APC pulok aku join koir ni


3 ulasan:

eima berkata...

pesal stacy tu comey sgt ek ...


nadia irwani Hamidi berkata...

Glemer lorrrr nyanyi.dgn retiss =)

Myra Jay berkata...

Comel la Stacy :D